Ξενάγηση στο εντυπωσιακό περίπτερο του Δήμου Λαμιέων στην 50η ΠΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016 10:36 Ξενάγηση στο εντυπωσιακό περίπτερο του Δήμου Λαμιέων στην 50η ΠΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Είναι η πρώτη φορά που ο Δήμος Λαμιέων συμμετέχει στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας με τόσο μεγάλο περίπτερο, που παρουσιάζει όλες τις δομές του Δήμου.

Χθες το απόγευμα ο Δήμαρχος Λαμιέων βρέθηκε στο περίπτερο και μαζί με άλλα στελέχη Οργανισμού μας ξενάγησαν στο πραγματικά πολύ ενδιαφέρον περίπτερο του Δήμου Λαμιέων.

Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να δει και μάθει πράγματα που δεν γνωρίζει για τις δράσεις του Δήμου Λαμιέων, που όπως είπε ο Νίκος Σταυρογιάννης, παρά τις δύσκολες συγκυρίες εξελίσσεται τεχνολογικά.

Ο Δήμαρχος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο σύστημα "Πολυπράγμων" που εφαρμόζεται πιλοτικά στη ΔΕΥΑΛ και αργότερα θα επεκταθεί και σε άλλες δομές του Δήμου. Με το σύστημα αυτό ο δημότης θα μπορεί να έχει άμεση επικοινωνία με το Δήμο για οποιοδήποτε θέμα.

Στο περίπτερο της ΔΕΥΛ είδαμε για πρώτη φορά σε γυάλινο μπουκάλι το νερό της Λαμίας  και μας εντυπωσίασε πραγματικά, ενώ ο μαέστρος της Φιλαρμονικής Δημήτρης Μαντάς μας έδειξε τον πρώτο έπαινο που είχε πάρει η φιλαρμονική από την ΠΕΛ το 1967, που συμπτωματικά είχε γίνει την ίδια ημερομηνία με φέτος (11/6 - 19/6).

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες....

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση