Νέες εξελίξεις στον κλάδο της κατασκευής από την Kerakoll και τη "ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΗ ΓΑΛΑΝΕΪΚΑ"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016 18:35 Νέες εξελίξεις στον κλάδο της κατασκευής από την Kerakoll και τη "ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΗ ΓΑΛΑΝΕΪΚΑ"

Ενημερώθηκαν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της οικοδομής, πάνω στην ειδικότητά τους...

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (14/6) στο νέο πολυχώρο "Νύμφες", εκπαιδευτικό σεμινάριο που συνδιοργάνωσαν οι εταιρείες "ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΗ ΓΑΛΑΝΕΪΚΑ" και Κerakoll.

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι ήταν επαγγελματίες του χώρου της οικοδομής και ειδικότερα τοποθετητές πλακιδίων και εφαρμοστές μονώσεων.

Η kerakoll παρουσίασε τα νέα της προϊόντα, ανανεωμένες σειρές μονωτικών λύσεων και πρακτικές εφαρμογές δομικών καινοτόμων υλικών.

Η εταιρεία kerakoll σκέφτεται, σχεδιάζει και υλοποιεί καινοτομικές λύσεις προσανατολισμένες στο περιβάλλον και στη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής, μέσω δομικών υλικών φιλικών προς το περιβάλλον και με φυσική διαπνοή για να προλάβουμε τις κύριες παθολογίες που προέρχονται από τη ρύπανση των εσωτερικών χώρων.

Η "ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΗ ΓΑΛΑΝΕΪΚΑ" Κ. Γαλανής - Γ. Κούτρας Ο.Ε. έχει εδρα τη Λαμία και δραστηριοποιείται στη Φθιώτιδα και άλλες περιοχές της Κεντρικής Ελλάδας. Πρόκειται για μια εμπορική και κατασκευαστική εταιρεία που στα 23 χρόνια λειτουργίας της, μετρά χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες και αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες του είδους στην ευρύτερη περιοχή..

Το εξειδικευμένο προσωπικό της, η ποιότητα των προϊόντων, οι συμφέρουσες τιμές και οι συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο της οικοδομής εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα.

Στο κατάστημά της στην οδό Λαρίσης 96 (Λαμία) λειτουργεί εκθεσιακός χώρος με άνετο χώρο στάθμευσης. Εκεί θα βρείτε, σε ανταγωνιστικές τιμές, ολοκληρωμένες λύσεις και προϊόντα γνωστών οίκων για:

  • μπάνια
  • υδραυλικές εγκαταστάσεις
  • αποχετεύσεις
  • θέρμανση-ψύξη
  • κλιματισμό
  • ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
  • αντλίες
  • συστήματα βιολογικού καθαρισμού
  • εργαλεία

Το έμπειρο και τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας "ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΗ ΓΑΛΑΝΕΪΚΑ" Κ. Γαλανής - Γ. Κούτρας Ο.Ε. μπορεί να σας προσφέρει τις καλύτερες λύσεις της αγοράς στην καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής.

Ταυτόχρονα είναι σε θέση να σας προσφέρει τις κατάλληλες τεχνικές συμβουλές για οποιαδήποτε υδραυλική εργασία. Το συνεργείο αναλαμβάνει μηχανολογικές μελέτες για εγκατάσταση καλοριφέρ και συνεργεία για ανακαινίσεις οικιών και καταστημάτων.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

"ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΗ ΓΑΛΑΝΕΪΚΑ"   Κ. Γαλανής - Γ. Κούτρας Ο.Ε

Λαρίσης 96 - Λαμία (διασταύρωση Λυγαριάς)
Τηλέφωνο: 22310 47001.
thermoydravliki-galaneika.gr

Δείτε φωτογραφίες από το εκπαιδευτικό σεμινάριο της Κerakoll στη Λαμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση