Ο μαθητής θέλει έρεισμα επιτυχίας. Το "ΕΡΕΙΣΜΑ" εγγυάται την επιτυχία!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016 08:00 Ο μαθητής θέλει έρεισμα επιτυχίας. Το "ΕΡΕΙΣΜΑ" εγγυάται την επιτυχία!

Εμείς, στο "Φροντιστήριο ΕΡΕΙΣΜΑ", στα 5 χρόνια λειτουργίας μας, με όπλο τις γνώσεις, τον ενθουσιασμό και την εμπειρία μας, εγγυόμαστε ότι με σκληρή δουλειά και ειλικρινή διάθεση, δημιουργούμε τις σωστές βάσεις μόρφωσης και επιτυχίας.

Μιλάμε με τους μαθητές, τους γονείς, αξιολογούμε τις πραγματικές δυνατότητες, τα «θέλω» των μαθητών και χαράσσουμε την στρατηγική για την υλοποίηση τους. Γνώμονας είναι πάντα η ειλικρίνεια μεταξύ καθηγητών - μαθητών - γονιών και όχι λόγια ευχάριστα και εύηχα, χωρίς κανένα υπόβαθρο.

Να σας τρομάζει η κολακεία και να σας κολακεύει η ειλικρίνεια.

Ελάτε να μιλήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, να μας γνωρίσετε και να σας γνωρίσουμε.

Βρισκόμαστε στο Λιανοκλάδι, δίπλα σας, σε απόσταση μόλις 5 λεπτών από τα πολλά Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου Λαμιέων και της ευρύτερης περιοχής της Υπάτης ( ΣΣ Λιανοκλαδίου, Σταυρός Λιανοκλαδίου, Μεξιάτες, Κομποτάδες, Υπάτη, Λουτρά Υπάτης, Ροδονιά, Αργυροχώρι, Στύρφακα, Ζηλευτό, Αμούρι, Λυγαριά).

Στο "Φροντιστήριο ΕΡΕΙΣΜΑ" διδάσκονται όλα τα μαθήματα Γυμνασίου και Λυκείου, σε πραγματικά ολιγομελή τμήματα. Επίσης, από πέρυσι, λειτουργούν τμήματα διδασκαλίας για κάθε τάξη του Δημοτικού ξεχωριστά.   

Οι εγγραφές για τα καλοκαιρινά μαθήματα ξεκίνησαν ....

Έναρξη θερινών τμημάτων προετοιμασίας 21 Ιουνίου.

Με σεβασμό
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
 Υπεύθυνος τμημάτων Φυσικής και Πληροφορικής.

Σημείωση: Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία και ενημέρωση επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 22313 01107 και 6948045515.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση