Απολαύστε το καλοκαίρι με τέλειο σώμα - Επαναστατική μέθοδος Αδυνατίσματος για άνδρες και γυναίκες!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016 11:02 Απολαύστε το καλοκαίρι με τέλειο σώμα - Επαναστατική μέθοδος Αδυνατίσματος για άνδρες και γυναίκες!

Μάθε τι είναι Λιπογλυπτική Σώματος και πες αντίο στο τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα!

Η μέθοδος L.p.g. Endermologie αποτελεί παγκοσμίως (190.000 θεραπείες υλοποιούνται ημερησιως σε όλο τον πλανήτη) την πλέον διαδεδομένη μέθοδο για την σμίλευση του σώματος, την καταπολέμιση της κυτταρίτιδας και το έντονο τοπικό πάχος για άνδρες και γυναίκες.

Η θεραπεία L.p.g. Endermologie ενισχύει το αδυνάτισμα καθώς ενεργοποιεί την διαδικασία της λιπόλυσης διασπώντας και απελευθερώνοντας τα λιπαρά οξέα.

Οι ΅μαγικοί κύλινδροι΅ πατενταρισμένη μοναδική μέθοδος της L.p.g. διεγείρουν τους ινοβλάστες ενισχύοντας την δομή του κολλαγόνου και των ινών της ελαστίνης τονώνοντας και συσφίγγοντας το δέρμα.

Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά εφόσον μέσα σε λίγες συνεδρίες δύναται να αναδιαμορφωθεί το σώμα μας, να χαθούν οι πόντοι και να αποχαιρετίσουμε την κυτταρίτιδα !!!

Ενδείκνυται για άνδρες που έχουν τοπικό πάχος, κοιλιά "σωσίβιο", απροσδιόριστα θωρακικούς μύες και έχουν κουραστεί από "σκληρές" δίαιτες και προπονήσεις....

 Για γυναίκες που έχουν κυτταρίτιδα και λίπος που επιμένει στις περιοχές των γλούτών, μηρών, κοιλιά, έσω γονάτου κτλ.

  • Παρουσιάζουν έντονες ΅κατακρατήσεις΅
  • έχουν κουραστεί από ΅βαρβαρες δίαιτες΅
  • επιθυμούν να επαναφέρουν την σιλουέτα τους στην αρμονία και την ομορφιά μετά από γέννα, εμμηνόπαυση κλπ

Η Λύση L.p.g. endermologie

Η μέθοδος ενδείκνυται για άνδρες και γυναίκες. Τώρα μπορείς να δώσεις πραγματικά μια μοναδική και οριστική λύση.

Στο Lipogen Λαμίας (Καραγιαννοπούλου 9)

Τηλεφώνησε τώρα στο 22310 29220 και κλείσε ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού γνωριμίας.

Μάθε περισσότερα στο www.lipogen.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση