Και σήμερα το "Coyote Summer" σας περιμένει δίπλα στο κύμα!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016 08:10 Και σήμερα το "Coyote Summer" σας περιμένει δίπλα στο κύμα!

Αυτό το καλοκαίρι η αγαπημένη σας μπυραρία "Coyote" σας κερνάει.... και παραλιακά!!!

Μπορεί ο υδράργυρος το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος να σκαρφαλώσει στους 40 βαθμούς Κελσίου, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας ανησυχεί καθόλου.

Ελάτε στο "Coyote Summer" για δροσερές βουτιές, καφέ, μπύρα, τσιπουράκι και φαγητό.

Το "Coyote Summer" βρίσκεται στην περιοχή της Στυλίδας και συγκεκριμένα μέσα στο Camping Interstation, στα Μελίσσια και είναι ανοιχτά καθημερινά από τις 10:00΄ το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Δίπλα στη θάλασσα μέσα σε ένα υπέροχο και ασφαλές περιβάλλον μπορείτε να κάνετε τις βουτιές σας και στη συνέχεια να απολαύσετε τον καφέ σας ή το μεζέ σας με τσίπουρο , ούζο, μπύρα ή κρασάκι.

Πάντα με την ποιότητα και την υπογραφή της ομάδας της αγαπημένη σας μπυραρία Coyote που συνεχίζει και τις καλοκαιρινές βραδιές να σας υποδέχεται στην πλατεία Διάκου στη Λαμία.

Το καλοκαίρι είναι πιο όμορφο παρέα με το "Coyote Summer" ... δίπλα στο κύμα!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση