Γυμνασμένο σώμα το καλοκαίρι με τις TRX προσφορές που συνεχίζονται!!!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016 08:10 Γυμνασμένο σώμα το καλοκαίρι με τις TRX προσφορές που συνεχίζονται!!!
Μας το ζητήσατε και συνεχίζουμε τις TRX προσφορές!!!
 
Μπορείτε και εσείς να είστε γυμνασμένοι και FIT όλο το καλοκαίρι με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης με ιμάντες (TRX), που έχει φέρει τα πάνω κάτω στο χώρο του FITNESS και έχει εξελιχθεί σε μανία για όσους το έχουν επιλέξει, γιατί τα οφέλη είναι πάρα πολλά!

Δείτε το σώμα σας να αλλάζει εντυπωσιακά, δυναμικά και οικονομικά με την super προσφορά του καλοκαιριού: 2μηνο πρόγραμμα με ΔΩΡΟ τον Αύγουστο, μόνο με 69€ .
 
Η προσφορά ισχύει για 10 ημέρες.
 
 
Ήρθε η ώρα να φτιάξεις και συ το σώμα των ονείρων σου άμεσα και στην καλύτερη τιμή, περνώντας από την οδό Πατρόκλου 45, στη Λαμία και κλείνοντας τώρα με την επαγγελματία TRX TRAINER Κατερίνα Ζουμποπούλου τη δική σου θέση, στο απόλυτο πρόγραμμα που σου δίνει γράμμωση, απώλεια πόντων, κάψιμο λίπους, ενδυνάμωση σε λίγες μόνο συνεδρίες και θα έχετε σώμα που θα κάνει "πάταγο" στις παραλίες...
 

 
Γυμνάσου αποτελεσματικά και βελτίωσε την ποιότητα της ζωής σου με TRX suspension training.
 
FIT CARE GYM, Πατρόκλου 45, τηλ: 22310 35405 και 6933 118 600.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Δες τη αλλιώς και κάνε τη διαφορά!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση