Εγκαίνια σήμερα στο BIO PLANET στη Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Ιουλίου 2016 08:04 Εγκαίνια σήμερα στο BIO PLANET στη Λαμία!

Γνωρίστε το κατάστημα που αυτή τη στιγμή αριθμεί πάνω από 3.000 επιλεγμένα βιολογικά προϊόντα, τα οποία έρχονται στην πόρτα σας, με ένα κλικ (αποστολή εντός Λαμίας γίνεται δωρεάν) !!! - Εγκαίνια στις 8:30΄ το απόγευμα του Σαββάτου, στην οδό Αγίου Νικολάου 4, Λαμία.

Το κατάστημα έχει πιστοποιηθεί από την BioHellas και διαθέτει πάνω από 3.000 κωδικούς βιολογικών προϊόντων. Ανάμεσα σε αυτά, μπορεί κανείς να βρει συσκευασμένα, καθώς και χύμα φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Επίσης, συναντά τεράστια ποικιλία χύμα προϊόντων όπως superfoods, δημητριακά, όσπρια, αποξηραμένα φρούτα, άλευρα, gluten free προϊόντα, παιδικές τροφές, σκευάσματα από δίκοκκο σιτάρι, καλλυντικά, απορρυπαντικά, βιταμίνες και πολλά άλλα.

Στο BIOPLANET θα βρείτε ακόμη και εκλεκτά, εξεζητημένα, συμβατικά προϊόντα, υψηλής ποιότητας από κάθε άκρη της γης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 
«Η οικογένεια του BIO PLANET με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί στα εγκαίνια του καταστήματός μας,
που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 2 Ιουλίου 2016 και ώρα 8.30΄μ.μ.
Η βραδιά θα περιλαμβάνει μουσική και μπουφέ με τα βιολογικά προϊόντα του καταστήματός μας.
Σας περιμένουμε Αγίου Νιολάου 4 - Λαμία».
 
 
Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας μέσα τα από τα δυο e-shops www.olaxyma.gr  και  www.bio2go.gr

 

Η αποστολή εντός Λαμίας γίνεται δωρεάν, χωρίς καμία επιβάρυνση, ενώ το ίδιο ισχύει και για την υπόλοιπη χώρα για αγορές από ένα συγκεκριμένο ποσό και άνω.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση