Με σημαντικές επιτυχίες πέφτει η αυλαία και φέτος για το Α.Κ Πολεμικών Τεχνών Λαμίας του Σταμέλου Παναγιώτη!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016 18:12 Με σημαντικές επιτυχίες πέφτει η αυλαία και φέτος για το Α.Κ Πολεμικών Τεχνών Λαμίας του Σταμέλου Παναγιώτη!

Εκδηλώσεις, διακρίσεις και αγωνιστικό Camp για το τέλος της αθλητικής σεζόν του Α.Κ. Πολεμικών Τεχνών Λαμίας και του Δάσκαλου Σταμέλου Παναγιώτη...

Συγκεκριμένα, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, έγινε η ετήσια επίδειξη του συλλόγου, τέλος Ιουνίου κλειστό Χαλκιοπούλειο Λαμίας, που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε και αλλαγή ζώνης για τους μικρούς και τους μεγάλους αθλητές του TAEKWONDO.

Επίσης στο Διεθνές Πρωτάθλημα G1 της Θεσσαλονίκης έλαβαν μέρος 3 αθλητές μας, η Κοκκίνου Ευαγγελία, η Κυρίτση Κατερίνα και ο Παγώνης Κων/νος.

Η Κοκκίνου Ευαγγελία κατέκτησε 3η θέση χάλκινο μετάλλιο,η Κυρίτση Κατερίνα δεν κατάφερε να μπει στα μετάλλια ενώ ο Παγώνης Κων/νος διέκοψε λόγω τραυματισμού στον ώμο .

Ακόμη στο κύπελο Ακρόπολης TAEKWONDO στην Αθήνα, τέλος του μήνα, έλαβαν μέρος οι παραπάνω αθλήτριες μας και κατέκτησαν 1η θέση χρυσό μετάλλιο η Κοκκίνου Εύα και 2η θέση αργυρό μετάλλιο η Κυρίτση Κατερίνα στις κατηγορίες που αγωνίστηκαν.

Τέλος εξαιρετική ήταν και η συμμετοχή των αθλητών μας στο TAEKWONDO CAMP στο ξενοδοχείο Μοντάνα στο Καρπενήσι που έλαβαν μέρος αθλητές από πάρα πολλούς συλλόγους!

Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ....

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση