Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πότε θα είναι έτοιμος ο κόμβος της Ξηριώτισσας (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016 09:32 Πότε θα είναι έτοιμος ο κόμβος της Ξηριώτισσας (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Το έργο προχωρά με ικανοποιητικούς ρυθμούς και μέχρι τέλος του χρόνου, αν όλα πάνε σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, ο πολυσυζητημένος κόμβος της Ξηριώτισσας θα είναι έχει δοθεί στην κυκλοφορία.

Είναι ένα σημαντικό έργο, το οποίο όχι μόνο θα δώσει ανάσα στην κυκλοφορία, αλλά θα σώσει ανθρώπινες ζωές, αφού όλοι γνωρίζουμε την επικινδυνότητα της συγκεκριμένης διασταύρωσης, στην ανατολική είσοδο - έξοδο της πόλης.

Πρόκειται για ένα εργο προϋπολογισμού 6.000.000 ευρώ, για την ασφάλεια των πολιτών αλλά και τον εκσυγχρονισμό του οδικού δικτύου. Με την ολοκλήρωση της κατασκευής του κόμβου διευκολύνονται οι μετακινήσεις όλων των διερχομένων από τον άξονα κυκλοφορίας Αθήνας - Δομοκού.

Χθες ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης και ο Αντιπεριφερειάρχης Θύμιος Καραΐσκος, επισκέφθηκαν το έργο και ενημερώθηκαν για την εξέλιξη των εργασιών της κατασκευής του κόμβου. «Είναι ένα έργο που δίνει λύση σε ένα τεράστιο πρόβλημα και αποτελεί αίτημα των κατοίκων εδώ και χρόνια. Προχωρούμε χωρίς καμία καθυστέρηση και είμαστε αισιόδοξοι ότι οι πολίτες θα παραλάβουν, μέχρι το τέλος του έτους, έναν κόμβο που θα προσφέρει ασφάλεια και διευκόλυνση. Είπαμε από την πρώτη ημέρα που παραλάβαμε ότι βάζουμε μπροστά τέτοιες παρεμβάσεις. Ήδη έχουμε πραγματοποιήσει πολλές και συνεχίζουμε», είπε ο Περιφερειάρχης Στερεάς.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την πρωινή επίσκεψη του Περιφερειάρχη στο έργο του κόμβου της Ξηριώτισσας.