Λαμία: Μάθε για τις νέες Υπηρεσίες Κοινωνικής Φροντίδας στην πόλη!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016 22:45 Λαμία: Μάθε για τις νέες Υπηρεσίες Κοινωνικής Φροντίδας στην πόλη!

Είμαστε δίπλα στον άνθρωπό σας που χρειάζεται φροντίδα, όποτε εσείς μας το ζητήσετε! - Κατ' οίκον νοσηλεία και περιποίηση ασθενών, φύλαξη ηλικιωμένων ατόμων από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.

Η ΚΟΙΝ.ΣΕΠ "ΕΛΠΙΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑ" είναι μια νέα εταιρεία παροχής υπηρεσιών Κοινωνικής Φροντίδας, με υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών υγείας προς τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, όπως ασθενείς, ηλικιωμένοι, άτομα με χρόνιες παθήσεις - αναπηρίες και ΑΜΕΑ.

Με δεδομένη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η κοινωνία μας, είμαστε διατεθειμένοι να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες σε λογικές τιμές, εναρμονισμένες στο πλαίσιο των δυσμενών οικονομικών συνθηκών.

Το επαγγελματικό προσωπικό που συνεργαζόμαστε περιλαμβάνει: Φυσικοθεραπευτές, Νοσηλευτές με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και Οικιακούς βοηθούς.

Σε συνεργασία με τους θεράποντες γιατρούς των ασθενών και το οικογενειακό περιβάλλον, παρέχουμε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες που θα δείτε παρακάτω για την ολοκληρωμένη φροντίδα των ατόμων που χρήζουν οποιασδήποτε υπηρεσίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 22311 03311 - 6971868390 και 6971868394.

Δείτε τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Φροντίδας που παρέχουμε:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση