Η πρώτη εγκατάσταση Φυσικού Αερίου στη Λαμία είναι γεγονός! - Διανύστε 200km με 5 ευρώ!!!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2016 10:32 Η πρώτη εγκατάσταση Φυσικού Αερίου στη Λαμία είναι γεγονός! - Διανύστε 200km με 5 ευρώ!!!

Ακόμη μια φορά, το GASSERVICE ΤΣΟΓΚΑΣ πρωτοπορεί, ολοκληρώνοντας την ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ για το Νομό της Φθιώτιδας.

Το Συνεργείο GASSERVICE ΤΣΟΓΚΑΣ, μέλος του Δικτύου Αεριοκίνησης GAS SERVICE της GASTHEODOROU, έχει ενταχθεί στο Δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Συνεργείων της ΔΕΠΑ για εγκαταστάσεις Συσκευών CNG (Φυσικό Αέριο Κίνησης).

Πρόσφατα, και επ' ευκαιρίας της έναρξης λειτουργίας του πρώτου Πρατηρίου CNG στην Λαμία, η GASSERVICE Τσόγκας τοποθέτησε Συσκευή φυσικού αερίου CNG σε ένα Renault Traffic, και οι υπεύθυνοι της ΔΕΠΑ και της TUV Austria (Φορέας Πιστοποίησης) ήρθαν στο συνεργείο μας για να είναι παρόντες στο πρώτο γέμισμα.

Στο Συνεργείο αυτοκινήτων GASSERVICE Τσόγκας, τοποθετούμε κατ’ αποκλειστικότητα τις ιταλικές Συσκευές Αεριοκίνησης ZAVOLI puretechnology, συσκευές 8ης γενεάς, δίδοντας την δυνατότητα στο αυτοκίνητο να κινείται σε όλο το φάσμα λειτουργίας του στο Αέριο, σύμφωνα με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις στη βενζίνη.

Το Φυσικό Αέριο Κίνησης είναι το πιο φθηνό Καύσιμο σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα καύσιμα κίνησης, συμπεριλαμβανομένου του Υγραερίου και του Diesel. Δουλεύει σε 200-240 bar πίεση, κάτι που σαφώς και απαιτεί υψηλών Προδιαγραφών και Πιστοποιήσεων Υλικά για την Εγκατάσταση, όπως το ΚΙΤ(συσκευή),τη Δεξαμενή, τις Βαλβίδες, κτλ.

Στο Συνεργείο GASSERVICE Τσόγκας, μπορείτε να ενημερωθείτε για τη νέα αυτή εναλλακτική λύση για την Κίνηση του Οχήματός σας, ενώ συγχρόνως μπορείτε να πληροφορηθείτε για τα πλεονεκτήματα της επιλογής LPG (Υγραεριοκίνηση) ή CNG (Φυσικό Αέριο Κίνησης) για το δικό σας αυτοκίνητο στο 22310 31440 & 6978486353 ή στο site μας tsoggas.gr

Και στο Φυσικό Αέριο Κίνησης το "GASSERVICE ΤΣΟΓΚΑΣ", οδηγεί τις εξελίξεις!

Ελάτε τώρα στις εγκαταστάσεις μας, στο 1ο χλμ. Λαμίας - Φραντζή, για να ενημερωθείτε αναλυτικά. Για ραντεβού επικοινωνήστε στα 22310 31440 & 6978486353.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας tsoggas.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση