Χειμερινοί Κολυμβητές …σε πλήρη απαρτία χθες στη "Χώρα" - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2016 13:17 Χειμερινοί Κολυμβητές …σε πλήρη απαρτία χθες στη "Χώρα" - ΦΩΤΟ

Τους Χειμερινούς Κολυμβητές σε πλήρη απαρτία , απολαύσαμε το βράδυ της Τετάρτης 31 Αυγούστου 2016 στη Χώρα στα πλαίσια του 10ου Φεστιβάλ Οίτης.

Ο απολαυστικός Αργύρης Μπακιρτζής , με το ιδιαίτερο χιούμορ και το ανεπανάληπτο πνεύμα του , μας ταξίδεψε στον κόσμο της μουσικής και της ποίησης που τόσο καλά γνωρίζει και τόσο καλά λατρεύουν οι θαυμαστές του.

Με πολλές αναφορές στην ιστορία και στη γεωγραφία της περιοχής ,ανάμεσα στα τραγούδια του, μιας και έχει ιδιαίτερη αδυναμία και στις δύο επιστήμες , μας διαφώτισε κι εμάς για στοιχεία που δε γνωρίζαμε .

Φεύγοντας ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το ερχόμενο Φθινόπωρο με ένα από τα παρακλάδια των Χειμερινών, τους Κασμάδες ή τους Καθετήρες.

Περιμένουμε με ανυπομονησία

Το Φεστιβάλ Οίτης τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Λαμιέων

Για να δείτε το υπόλοιπο πρόγραμμα του Φεστιβάλ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση