Φροντιστήρια «ΔΟΜΗ» Με στόχο φέτος ένα ακόμη ρεκόρ. Να ξεπεράσουμε τις 1.000 βαθμολογίες από 17 έως 20 !!!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2016 14:20 Φροντιστήρια «ΔΟΜΗ» Με στόχο φέτος ένα ακόμη ρεκόρ. Να ξεπεράσουμε τις 1.000 βαθμολογίες από 17 έως 20 !!! (Κων/νος Ζιάκας Διευθυντής Φροντιστηρίων «ΔΟΜΗ»)

 Αγαπητοί γονείς, Φίλοι μαθητές

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των αποφάσεων και του Προγραμματισμού.

Πολλά τα φροντιστήρια  πολλές και οι προτάσεις τους, όλες ευήκοες, ελκυστικές και πάνω από όλα πολλά υποσχόμενες.

Φαίνεται πως έχετε λοιπόν ποικιλία στις επιλογές όμως δυσκολία να διακρίνετε τη πιο σωστή: αυτή που σας ταιριάζει , σας συμφέρει και είναι άριστη για τον καθένα χωριστά.

Το να σας πούμε ότι είμαστε οι καλύτεροι δεν σας βοηθάμε.

Σας λέμε όμως ότι είμαστε αποτελεσματικοί.

Με υπευθυνότητα και σεβασμό στους κόπους και τα όνειρα των γονιών και τις φιλοδοξίες των παιδιών προετοιμάζουμε άριστα τους μαθητές μας με στόχο την επιτυχία και τη διάκριση.

Προκειμένου να σας βοηθήσουμε στην επιλογή σας σκεφτήκαμε να σας δώσουμε επιγραμματικά τους επιμέρους στόχους που επιδιώκουμε με την υλοποίηση του προγράμματος μας.

Ο δικός μας στόχος είναι:

Για το Γυμνάσιο:

* Κάθε μέρα το παιδί να είναι προετοιμασμένο για το σχολείο.

* Να οργανώνει τη σκέψη του δημιουργώντας γερές βάσεις για το δύσκολο αγώνα του Λυκείου.

* Να προετοιμάζεται μέσω του προγράμματος μας για το Λύκειο.

 Για την Α’ Λυκείου της υποδομής:

   Η Α’ Λυκείου είναι η βασική τάξη. Από εδώ ξεκινάμε με αναλυτική παρουσίαση της θεωρίας, με μεθοδική επίλυση των προβλημάτων, με διαρκή έλεγχο της μαθησιακής προόδου έτσι ώστε να ωριμάσει ο μαθητής μαθησιακά και να φτάσουμε με ασφάλεια στις εξετάσεις της Γ’ Λυκείου .

   Πρόταση: Παρακολουθήστε τα Αρχαία και στην Α’ Λυκείου ανεξάρτητα από το αν θα ακολουθήσετε θετικές ή οικονομικές επιστήμες. Το κέρδος σας θα είναι στην έκθεση.

  Για την Β’ Λυκείου του προσανατολισμού

  Η βασική επιλογή έγινε. Θεωρητική ή Θετική .

   Το πρόγραμμα μας εξειδικεύεται. Γίνεται περισσότερο αναλυτικό, πιο απαιτητικό στα μαθήματα προσανατολισμού και ενισχύεται με περισσότερα διαγωνίσματα.

Από τα Χριστούγεννα αρχίζει η ύλη της Γ’ Λυκείου στα μαθήματα προσανατολισμού. Με καθαρό διάβασμα και όχι βιαστικά προχωράμε την ύλη.

 Για τη Γ’ Λυκείου της τελικής ευθείας

Για μας πλέον δεν είστε μαθητές. Είστε υποψήφιοι.

Εδώ το πρόγραμμα μας είναι διαφορετικό και ο στόχος μας είναι : ο κάθε υποψήφιος να συγκεντρώσει στις εξετάσεις τα περισσότερα δυνατά μόρια που μπορεί.

Με καθαρό, γρήγορο αλλά όχι βιαστικό διάβασμα, με συμπληρώματα, με πολλά διαγωνίσματα , με επαναλήψεις , με υποστήριξη στον καθένα ξεχωριστά φτάνουμε στις εξετάσεις ψυχολογικά και μαθησιακά δυνατοί και έτοιμοι. Έτοιμοι για την επιτυχία και τη διάκριση.

Φέτος οι μαθητές μας με τις επιδόσεις τους θα είναι αυτοί που θα σπάσουν το φράγμα των 1000 βαθμολογίων από 17 έως 20!

Το επιδιώκουμε, το πιστεύουμε και θα το γιορτάσουμε όλοι μαζί.

Εύχομαι σε όλους μια καλή σχολική χρονιά και σε όλους τους νέους μια συμβουλή- προτροπή :

Να απλώνεται τη ζωή σας και να έχετε όνειρα, να βάζετε στόχους να τη γεμίσετε και όχι να τη μαζεύεται για να τη νιώθετε γεμάτη.

Κων/νος Ζιάκας
Διευθυντής των Φροντιστηρίων «ΔΟΜΗ»
 

Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 22310 46012 και 6932109843. Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά στα κεντρικά γραφεία μας, Πατροκλου 25 στη Λαμία, από τον ίδιο τον κ. Κων/νο Ζιάκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση