Ψάχνεις γράσο για βαμβακοσυλλεκτικές μηχανές σε ασυναγώνιστη τιμή?

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 08:10 Ψάχνεις γράσο για βαμβακοσυλλεκτικές μηχανές σε ασυναγώνιστη τιμή?

Επειδή τώρα είναι η εποχή που οι αγρότες και όχι μόνο αναζητούν ποιοτικό και ταυτόχρονα φθηνό γράσο για τις συλλεκτικές μηχανές τους, καλό θα είναι πριν αποφασίσουν να περάσουν μια βόλτα από την "ΦΙΛΤΡΟΛΙΠΑΝΤΙΚΗ ΛΑΜΙAΣ", που βρίσκεται στην οδό Ταϋγέτου 41 στη Λαμία, απέναντι ακριβώς από τον Σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας.

Διαθέτει Λιπαντικά και Φίλτρα όλων των επωνύμων εταιρειών, (Shell, Motul, Selenia, Valvoline, Castrol, Ford, Opel και άλλων) Ανταλλακτικά και Μπαταρίες για οποιοδήποτε τύπο και μοντέλο αυτοκινήτου, ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ - ΛΙΑΝΙΚΗΣ!

Διαθέτει επίσης γράσο για όλες τις βαμβακοσυλλεκτικές μηχανές, και λιπαντικά όλων των εταιρειών σε ασυναγώνιστες τιμές!

Στην "ΦΙΛΤΡΟΛΙΠΑΝΤΙΚΗ ΛΑΜΙAΣ" ακόμη θα βρείτε !!!

Λιπαντικά

Στην Φιλτρολιπαντική Λαμίας διαθέτουμε πλήρη γκάμα προϊόντων με όλους τους τύπους των λιπαντικών για το αυτοκίνητο, το φορτηγό, τη μοτοσικλέτα και για κάθε είδους μηχάνημα, όλων των επώνυμων εταιρειών του χώρου (Aral, Motul, Mobli 1, Castrol, Eurol, Chempioil, Fuchs, Envol) στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Φίλτρα

Στην Φιλτρολιπαντική Λαμίας διαθέτουμε πλήρη γκάμα από φίλτρα για κάθε τύπο αυτοκινήτου, φορτηγού και μηχανήματος, όλων των επώνυμων εταιρειών του χώρου (Man Filters, Fiba Filters, Balwin Filters, Fleetguard Filters) στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Μπαταρίες

Στην Φιλτρολιπαντική Λαμίας διαθέτουμε πλήρη γκάμα από Μπαταρίες αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών, φορτηγών μεγάλων αποστάσεων, αγροτικών, χωματουργικών και βαρέων επαγγελματικών μηχανημάτων, τρακτέρ και σκαφών, όλων των επώνυμων εταιρειών του χώρου (GLS-Banner) στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

Στην Φιλτρολιπαντική Λαμίας διαθέτουμε πλήρη γκάμα Ανταλλακτικά Παντός Τύπου Αυτοκινήτων όλων των επώνυμων εταιρειών του χώρου (Αμορτισερ: Monroe-Bilstein-KYB-Sachs | Ηλεκτρικά: Bosch-Hoffer-Denso-NGK-Meat&Doria | Σετ Συμπλέκτη: Exedy-Aisin-Luk-Sachs | Σετ Χρονισμού: Continental-INA-SKF-Gates | Συστήματα Φρένων: ZTEC-Hella Pagid-ATE-Jurid) στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Για να ξέρεις πρώτος όλες τις προσφορές έλα στην παρέα μας στο facebook.com/filtrolipantikilamias

Η ΦΙΛΤΡΟΛΙΠΑΝΤΙΚΗ ΛΑΜΙAΣ βρίσκεται στην οδό Ταϋγέτου 41 στη Λαμία, απέναντι ακριβώς από τον Σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22310 23904.

filtrolipantiki-lamias.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση