Λαμία: Το Online Delivery που σε επιβραβεύει - Δείτε τον νικητή του Αυγούστου!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2016 15:23 Λαμία: Το Online Delivery που σε επιβραβεύει - Δείτε τον νικητή του Αυγούστου!

Το YouDelivery.gr δεν είναι απλά ένα site για Online Delivery. Στο YouDelivery.gr με κάθε παραγγελία σου παίρνεις πόντους επιβράβευσης!

Το σύστημα είναι απλό. Για κάθε 1€ παραγγελίας μέσω του YouDelivery, 20 πόντοι προστίθενται στο λογαριασμό σου, ενώ κάθε 100 πόντοι που συγκεντρώνεις αντιστοιχούν σε μία επιπλέον συμμετοχή στις κληρώσεις. Έτσι αν π.χ. στο τέλος του μήνα διαθέτεις 1000 πόντους, τότε αυτόματα παίρνεις μέρος στην κλήρωση με 10 συμμετοχές.

Ήδη στους τρεις πρώτους μήνες λειτουργίας, αναδείχτηκαν οι τρεις πρώτοι τυχεροί. Κάνοντας τις παραγγελίες τους μέσα από το YouDelivery.gr, μπήκαν στις κληρώσεις, και χάρις στις πολλαπλές συμμετοχές τους, αύξησαν τις πιθανότητές τους κερδίζοντας από 150€ (σε κουπόνια) ο καθένας.

Στη πρόσφατη κλήρωση για τον Αύγουστο κληρώθηκε ο 3ος κατά σειρά τυχερός, Γιώργος Λάγιος.

Όπως μας ενημέρωσαν οι υπεύθυνοι, το σύστημα επιβράβευσης αναμένεται να εξελιχθεί στο σύντομο μέλλον ώστε να προσφέρει περισσότερα δώρα, εγγυημένα στους πρώτους σε πόντους κάθε μήνα.

Το YouDelivery.gr λειτουργεί αποκλειστικά στη Λαμία και συνεργάζεται με τα πιο δημοφιλή καταστήματα delivery της πόληςενώ καθημερινά νέα καταστήματα προστίθενται στον κατάλογο του.

Κατά καιρούς, στο site θα βρείτε και αποκλειστικές προσφορές, όπως αυτή που "τρέχει" αυτή την περίοδο από το "Different Taste", προσφέροντας αποκλειστικά για τις παραγγελίες μέσω του YouDelivery.gr 1 burger, 1 γλυκιά κρέπα, 1 αναψυκτικό της επιλογής σας μόνο με 4,5€.

Εσύ δοκίμασες το  YouDelivery.gr;

Αν έχεις απορίες για τον τρόπο λειτουργίας της υπηρεσίας, μπορείς να επισκευθείς τις συχνές ερωτήσεις (FAQs). Μπορείς επίσης να μάθεις περισσότερα για το σύστημα επιβράβευσης πατώντας εδώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση