TRX ή αλλιώς προπόνηση με ιμάντες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016 08:01 TRX ή αλλιώς προπόνηση με ιμάντες

Όλοι έχουν δει κάπου στο γυμναστήριό τους να κρέμονται κάποιοι κίτρινοι με μαύροι ιμάντες και ίσως να βλέπουν κάποια άτομα να αιωρούνται και να εκτελούν μία σειρά από περίεργες ασκήσεις.

Επαναστατικό? Λειτουργικό? Θεαματικό?

Το TRX είναι ένας πρωτότυπος τρόπος γυμναστικής με τον οποίο μπορεί κάποιος να κάνει ένα σύντομο και αποδοτικό session προπόνησης,να γυμνάσει όλο το σώμα και να αποφύγει τα κλασσικά προγράμματα αίθουσας αλλά και τα βάρη.

Η εκγύμναση με ιμάντες απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας,αθλητικής κατάρτισης αλλά και σε επαγγελματίες αθλητές,σε άτομα με μυοσκελετικές παθήσεις καθώς και σε άτομα που βαριούνται να περνάνε ώρες στο γυμναστήριο δεν έχουν πετύχει αποτελέσματα με ήδη υπάρχον πρόγραμμά τους.

Οι ασκήσεις που εκτελούνται σε κάθε προπόνηση τις χαρακτηρίζουμε εξαιρετικές γιατί το TRX προάγει συχνά την υγεία των τραυματισμένων αρθρώσεων όπως καρπούς, αγκώνες και ώμους. Εξίσου σημαντικό είναι πως για να αποδώσουμε την άσκηση πρέπει να σφίξουμε γερά κοιλιακούς,ραχιαίους, γλουτούς και τετρακέφαλους με αποτέλεσμα η αντοχή που χρειαζόμαστε για την υγεία της μέσης.

Άνδρες και γυναίκες καταφεύγουν στους ιμάντες για να επιτύχουν επίσης τους εξής στόχους... σύσφιξη, ενδυνάμωση, τόνωση, αδυνάτισμα, γράμμωση και η αλήθεια είναι πως όλα αυτά με πείσμα και θέληση σε συνεργασία πάντα με τον trainer να τα καταφέρνουν.

Η μείωση επίσης του λίπους σε συνδυασμό με σωστή διατροφή είναι άμεση, ενώ άμεση είναι και η μείωση των πόντων. Έτσι σε σύντομο χρονικό διάστημα έχουμε πιο σφιχτό κορμό, πόδια και χέρια ενώ τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα πάνω μας!!!

Και όλα αυτά μόνο με μία προπόνηση 45 λεπτών. Σας ακούγεται καλό?

Εντάξτε και εσείς στο πρόγραμμά σας την έξυπνη προπόνηση με ιμάντες και εμπιστευτείτε την Κατερίνα Ζουμποπούλου πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια TRX και επίσημη συνεργάτιδα της TRX TRAINING στον νομό Φθιώτιδος, για να έχετε και εσείς όλα τα παραπάνω.

Όσοι και όσες έχουν δοκιμάσει την συγκεκριμένη προπόνηση υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση της Κατερίνας έχουν δει θεαματικά αποτελέσματα σε δύναμη, αντοχή και εμφάνιση.

Προσφορά 3μηνη: 120 ευρώ! Ισχύει για τις εγγραφές μέχρι 25 Σεπτεμβρίου.

Fit Care Gym - Πατρόκλου 45, στη Λαμία.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6933118600.

Επιλέξτε έξυπνα για να είστε FIT όλο τον χρόνο και στην καλύτερη τιμή!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση