Λαμία: Μέχρι τέλος Νοεμβρίου οι προσφορές σε Ελαστικά για τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017 18:04 Λαμία: Μέχρι τέλος Νοεμβρίου οι προσφορές σε Ελαστικά για τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα!

Για λίγες ημέρες ακόμα ισχύουν οι SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ σε όλα τα ελαστικά Michelin και Kleber για τρακτέρ, αγροτικά και αργοβιομηχανικά μηχανήματα στο κατάστημα ελαστικών "Αντώνης Κουτσογιάννης" στη Λαμία.

Εάν έχεις τρακτέρ ή άλλο αγροτικό μηχάνημα τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αλλάξεις τα ελαστικά. Ενημερώσου άμεσα για τις μοναδικές προσφορές που ισχύουν μέχρι το τέλος Νοεμβρίου 2017 στα ελαστικά Michelin και Kleber.

Ελάτε στο στο κατάστημα ελαστικών "Αντώνης Κουτσογιάννης" στο 1ο χλμ Λαμίας - Φραντζή, και ενημερωθείτε για τις εξαιρετικές επιδόσεις της τεχνολογίας Michelin Ultraflex, με λιγότερη κατανάλωση καυσίμου, λιγότερη επιβάρυνση του εδάφους και περισσότερη πρόσφυση. Χάρη στη δομή και τα υλικά τους, τα Ελαστικά MICHELIN με τεχνολογία UltraFlex έχουν την ικανότητα να προσαρμόζονται σε πολύ υψηλές μεταβολές της πίεσης με εξαιρετική ανθεκτικότητα.

Φθινοπωρινές Προσφορές

Ενημερωθείτε επίσης για τις προσφορές μας σε ελαστικά για αυτοκίνητα ΙΧΕ, φορτηγά, μοτοσυκλέτες, αγροτικά καθώς και βιομηχανικά-χωματουργικά οχήματα.

Ελάτε να κάνετε δωρεάν προληπτικό έλεγχο 8 σημείων στο όχημά σας για να κυκλοφορείτε με ασφάλεια και να γνωρίζετε μετά από πόσα χιλιόμετρα θέλουν αλλαγή τα ελαστικά που "φοράτε".

Στο κατάστημα ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ μπορείτε να κάνετε για οποιοδήποτε τύπο οχήματος τα παρακάτω:

-Επισκευή οποιουδήποτε τύπου ελαστικού
-Ζυγοστάθμιση
-Αγορά και τοποθέτηση ελαστικών
-Αγορά και τοποθέτηση Αμορτισέρ
-Αγορά και τοποθέτηση Ζαντών

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 22310-38537 (κατάστημα - Αντώνης Κουτσογιάννης).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση