Πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ: Τα «δικά» μας αστεράκια μπροστά στην κάμερα για τη νέα φθινοπωρινή καμπάνια με τις νέες collection. Δείτε ΦΩΤΟ από τα backstage!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016 08:05 Πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ: Τα «δικά» μας αστεράκια μπροστά στην κάμερα για τη νέα φθινοπωρινή καμπάνια με τις νέες collection. Δείτε ΦΩΤΟ από τα backstage!
Back to school! Ανακαλύψτε όλες τις φθινοπωρινές συλλογές στο ΝΕΟ website: politikos-shop.gr
 
_dsc4920
 
Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε, το φθινόπωρο έφτασε και είναι η ώρα να εξοπλίσουμε τους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής μας με τα πιο άνετα αθλητικά παπούτσια , στιλάτα ρουχαλάκια και ζεστά μπουφανάκια! Τα βρίσκουμε όλα στο πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ και στις νέες συλλογές κορυφαίων brands , όπως Alouette, Maison Marasil, Lapin House, Mandarino, Matou France, Mexx, Chief, Tommy Hilfiger, Tom Tailor, Energiers, Sprint, Geox, Μούγερ, Converse, Adidas, Nike, Reebok.
 
_dsc4880-copy
 
Μπλούζες με μοντέρνα τυπώματα, άνετες φόρμες, ζεστά πουλόβερ, γιλέκα, κολάν με απρόσμενα prints, trendy sneackers και φυσικά jeans, είναι όσα χρειάζονται τα παιδιά για ένα δυναμικό ξεκίνημα. Ρούχα ευκολοφόρετα, κατάλληλα για όλες τις ώρες, για το σχολείο,το παιχνίδι και τις βόλτες.Ανακαλύψτε τά στον 3ο όροφο του πολυκαταστήματος ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.
 
_dsc5043
 
_dsc4906
 
Και μετά το σχολείο;Τέννις; Μπάσκετ;Κολυμβητήριο; Τα πάντα για τις αθλητικές τους δραστηριότητες, σετ φόρμες, t-shirts και τα κατάλληλα αθλητικά παπούτσια, από τις καλύτερες εταιρείες sportswear, όλα μαζί, σε μεγάλη ποικιλία, στο τμήμα των αθλητικών. Μια βόλτα στον ΠΟΛΙΤΙΚΟ και φύγαμε για προπόνηση!
 
_dsc5033
 
Αν η μικρή σας πριγκίπισσα αγαπάει τις στάμπες με cartoon τότε σίγουρα θα λατρέψει τη νέα συλλογή της Alouette με τη Minnie της Disney, ενώ η κομψότητα των ρούχων, οι προσεγμένες ραφές και τα ξεχωριστά υφάσματα είναι τα χαρακτηριστικά της που θα λατρέψετε εσείς!
 
_dsc4991b
 
_dsc4894
 
Για παιδιά που έχουν μοναδικό στυλ και θέλουν να ξεχωρίζουν μέσα στην τάξη, δοκιμάστε τη νέα συλλογή της Sprint σε πολλά εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα που θα τα ενθουσιάσουν! Ρούχα που ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας ενώ συνδυάζουν την εξαιρετική ποιότητα με τις αρκετά χαμηλές τιμές.
 
_dsc4985
 
Τολμήστε το μαύρο. Αν τώρα αφήνετε πίσω σας το νηπιαγωγείο και τα ροζ, κόκκινα, λιλά κλπ «χαρούμενα» χρώματα, κάνετε μια ήπια αλλαγή επιλέγοντας ένα ασπρόμαυρο φορεματάκι με αστεράκια – μεγάλο trend σε όλες τις ηλικίες – ή μαύρα sneackers. Αναδείξτε κι εσείς τη rock πλευρά σας και κάντε μια συνδιασμένη εμφάνιση μαμάς – κόρης που θα εντυπωσιάσει διπλά!
 
_dsc4897
 
Για τον δικό σας μικρό σουπερ-ήρωα, που τρέχει με ασταμάτητη ενέργεια όλη μέρα, και νομίζει ότι μπορεί να πετάξει…. ένα είναι το ρούχο που χρειάζεται αληθινά και φοράει συνεχώς και η επιλογή είναι απλή: φόρμες! Του επιτρέπουν ελευθερία κινήσεων, είναι άνετες, ευκολοφόρετες και κατάλληλες γαι όλες του τις δραστηριότητες.Δεν χρειάζεται όμως να είναι και βαρετές…Ανανεώστε την «μαγική» καθημερινή στολή του πιτσιρικά με τα πιο μοντέρνα σχέδια σε σετ φόρμας. Διαλέξετε κάποιες καλής ποιότητας,από 100% βαμβάκι, που θα τις φορέσει πολλές φορές, και θα βγάλουν όλη την χρονιά χωρίς να καταστραφούν ή να χάσουν την αρχική τους μορφή. Ανακαλύψτε σετ φόρμες ανθεκτικές στις «περιπέτειες», στα corner της Maison Marasil, Nike, Energiers
 
_dsc5021
 
_dsc5099b
 
_dsc5114
 
_dsc5080
 
Για τα μεγαλύτερα παιδιά επιλέξτε ρούχα σε τόνους του γκρι , δημιουργώντας ένα look layering  με ζακέτες ή φούτερ με κουκούλα, που δείχνουν cool και μοντέρνα ενώ παράλληλα είναι πρακτικά και θα φορεθούν παντώς καιρού μέσα και έξω από την τάξη.Ένα ζευγάρι sneackers από τα τελευταία σχέδια της Converse ή της Adidas είναι απαραίτητα για ένα ολοκληρωμένο look με αξεπέραστο στυλ.
 
Δειτε περισσότερα στη ΝΕΑ ιστοσελίδα του πολυκαταστήματος ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, στο www.politikos-shop.gr
 
_dsc4975
 
_dsc4932
 
_dsc4953
 
_dsc4928
 
_dsc5057
 
_dsc4890 _dsc4894
 
logo
 
 
Το πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ευχαριστεί θερμά τους γονείς και τα παιδιά που συμμετείχαν στη νέα καμπάνια Φθινόπωρο – Χειμώνας 2016/2017 :  Ήβη Ντ. , Κωνσταντίνο Α. , Έλενα Ξ. , Απόστολο Σ. , Αργύρη Σ. , Ειρήνη Σ., Έλενα Π. , Μάριο Σ., Κωνσταντίνο Ν. και Χριστίνα Ντ.
 
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
Καποδιστρίου & Αμαλίας 2, Λαμία
Τηλ.22310 38604
www.politikos-shop.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση