Εσείς αγαπάτε το TRX κι εμείς συνεχίζουμε τις προσφορές!!!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016 17:06 Εσείς αγαπάτε το TRX κι εμείς συνεχίζουμε τις προσφορές!!!

TRX: Τώρα για ένα δίμηνο προσφορά μόνο 69€ !!!

Επειδή πρέπει να είμαστε FIT με καλογυμνασμένο σώμα όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά όλο το χρόνο, εκμεταλλευτείτε την εκπληκτική προσφορά που "τρέχει" τις επόμενες ημέρες για τον πρωτότυπο, επαναστατικό και αποτελεσματικότερο τρόπο γυμναστικής.

Γνωρίστε κι εσείς το ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης με ιμάντες (TRX), που έχει φέρει τα πάνω κάτω στο χώρο του FITNESS και έχει εξελιχθεί σε μανία για όσους το έχουν επιλέξει, γιατί τα οφέλη είναι μοναδικά!

Ήρθε η ώρα να φτιάξεις και συ το σώμα των ονείρων σου άμεσα και στην καλύτερη τιμή, περνώντας από την οδό Πατρόκλου 45, στη Λαμία και κλείνοντας τώρα με την επαγγελματία TRX TRAINER Κατερίνα Ζουμποπούλου τη δική σου θέση, στο απόλυτο πρόγραμμα που σου δίνει γράμμωση, απώλεια πόντων, κάψιμο λίπους, ενδυνάμωση σε λίγες μόνο συνεδρίες και θα έχετε σώμα που έχετε ονειρευτεί.



Δείτε το σώμα σας να αλλάζει εντυπωσιακά, δυναμικά και οικονομικά με την super προσφορά για το δίμηνο που έρχεται, μόνο με 69€ .

Η προσφορά ισχύει για 10 ημέρες και μόνο για νέες εγγραφές.
 
Γυμνάσου αποτελεσματικά και βελτίωσε την ποιότητα της ζωής σου με TRX suspension training.
 
FIT CARE GYM, Πατρόκλου 45, τηλ: 22310 35405 και 6933 118 600 και το what's up 6973664264.

 

Επιλέξτε έξυπνα για να είστε FIT όλο τον χρόνο και στην καλύτερη τιμή!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση