Μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτείτε να αλλάξετε το στρώμα σας?

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016 07:20 Μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτείτε να αλλάξετε το στρώμα σας?

Δείτε γιατί είναι επικίνδυνο για την υγεία μας να κοιμόμαστε σε παλιά ή μη καθαρά στρώματα - Δείτε επίσης γιατί τώρα σας συμφέρει να κάνετε απόσυρση του παλιού στρώματος και να το αντικαταστήσετε με ένα καινούργιο καινοτομικό στρώμα με την εγγύηση του ονόματος "ΔΕΛΕΖΑΚΗΣ".

Σύμφωνα με έρευνες σε ένα θεωρούμενο ως καθαρό στρώμα μπορεί να ζουν εκατομμύρια ακάρεα σκόνης, τα οποία μαζί με τα περιττώματα τους μπορεί να εισέλθουν στα πνευμόνια μας και να μας προκαλέσουν μέχρι και κρίση άσθματος.

Το κακό είναι πως στα παιδιά οποιασδήποτε ηλικίας, μπορεί να δημιουργήσουν πολλά και σοβαρά προβλήματα καθώς επηρεάζουν ιδιαίτερα το αναπνευστικό τους.

Τα ακάρεα μπορεί να προκαλέσουν:

  • Αλλεργική ρινίτιδα.
  • Αλλεργικό βρογχικό άσθμα.
  • Αναπνευστικά προβλήματα.
  • Συμπτώματα συναχιού, όπως μπούκωμα της μύτης και καταρροή, βήχα.
  • Βλεφαρίτιδα και επιπεφυκίτιδα.
  • Ατοπική δερματίτιδα. 
  • Έκζεμα
  • Φαγούρα

Θεωρείται πως η εισπνοή τους από τον άνθρωπο κατά τη διάρκεια του ύπνου εκθέτει το ανθρώπινο σώμα σε κάποια αντιγόνα που τελικά προκαλούν αντιδράσεις υπερευαισθησίας. Τα ακάρεα της σκόνης θεωρούνται από τα χειρότερα αλλεργιογόνα.

Πολλές έρευνες έχουν δείξει ότι ο περιορισμός της έκθεσης στα αλλεργιογόνα αυξάνει την αναπνευστική ικανότητα σε πολλούς ασθενείς με ρινίτιδα και άσθμα.

Tο 90-100% του πληθυσμού των ακάρεων ζουν στα στρώματα μας . Ο αριθμός των ακάρεων σε ένα στρώμα 5ετίας μπορεί να είναι από 5.000 έως 15.000 ακάρεα ανά τετραγωνικό εκατοστό στρώματος …!

Μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτείτε να αλλάξετε το στρώμα σας ?

Νέα Καινοτομία Στρώματος με την εγγύηση του ονόματος ΔΕΛΕΖΑΚΗΣ.

ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ & ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΑ Στρώματα σε μειωμένες τιμές με απόσυρση και επιδότηση.

Από 390 ευρώ για διπλό και 270 ευρώ για μονό αντίστοιχα.!!

Με ειδική Θυρίδα ψεκασμού του στρώματος με Ολοκληρωμένο Φαρμακευτικό Σύστημα Προστασίας SANIBED !!!

Ψεκασμός του στρώματος με ειδικά spray από φαρμακευτικά και βιολογικά φυσικά υλικά με βότανα, προσφέρουν ολοκληρωμένη τριπλή προστασία από τα ακάρεα, την υγρασία και τα βακτήρια.

Μέθοδος βιολογική, αναπτυγμένη ελεγμένη και δοκιμασμένη σε ειδικά εργαστήρια στην Ιταλία.

Για σας που στοχεύετε όχι μόνο στην ποιότητα του ύπνου, αλλά και στην ποιότητα της ζωής σας. Για σας που κάθε νύχτα σας οδηγεί σε μια υπέροχη μέρα γεμάτη ενέργεια, ζωτικότητα και υγεία!

DELEZAKIS innovation mattresses store

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήσετε μαζί μας 6976 988 289 ή επισκεφθείτε τις σελίδες μας:

https://www.facebook.com/DelezakisFurniture1954

http://www.facebook.com/InnovationMattressesStore

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τα ακάρεα της σκόνης διάβασε εδώ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση