Γιορτάζει σήμερα η Λαμία - Κλειστά τα καταστήματα - Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016 08:00 Γιορτάζει σήμερα η Λαμία - Κλειστά τα καταστήματα - Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων!

Διπλή γιορτή σήμερα για την πόλη της Λαμίας, που γιορτάζει τον πολιούχο της Ευαγγελιστή Λουκά και την απελευθέρωσή της από τους Γερμανούς....Με απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά στην πόλη της Λαμίας.

Οι τριήμερες εκδηλώσεις προς τιμήν του Πολιούχου Ευαγγελιστή Λουκά, αλλά και της 72ης επετείου Απελευθέρωσης της Λαμίας από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής, ξεκίνησαν από το απόγευμα της Κυριακής, στην αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης, όπου έγιναν ομιλίες και ανοιχτή συζήτηση με θέμα "Μετά την Απελευθέρωση: Νομικές και Ιστορικές διαστάσεις".

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε προβολή μικρού ντοκιμαντέρ για το Ολοκαύτωμα της Υπάτης στην αίθουσα προβολών της Πινακοθήκης αλλά και ξενάγηση στην αίθουσα με τη μόνιμη έκθεση Αλέκου Κοντόπουλου.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων...

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση