Λαμία: Μέχρι σήμερα οι δηλώσεις συμμετοχής στο Ειδικό Σχολείο Αυτοάμυνας για γυναίκες!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016 08:05 Λαμία: Μέχρι σήμερα οι δηλώσεις συμμετοχής στο Ειδικό Σχολείο Αυτοάμυνας για γυναίκες!

Μάθε να προστατεύεις τον εαυτό σου και τους ανθρώπους που αγαπάς με το τελειότερο σύστημα αυτοάμυνας στον κόσμο - Δηλώσεις συμμετοχής σήμερα Τρίτη 25 Οκτωβρίου - Διάρκεια 3 μήνες!

Οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν για μια γυναίκα στο δρόμο και όχι μόνο είναι πολλοί. Γι αυτό λοιπόν είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις πως μπορείς να αμυνθείς, ακόμη και να χρησιμοποιήσεις ως "όπλα" καθημερινά αντικείμενα που έχεις πάνω σου, τα οποία όμως μπορεί να σε σώσουν, όταν βρεθείς σε μια δύσκολη στιγμή.

Tο Krav Maga είναι ένα σύστημα αυτοάμυνας που διδάσκει πώς να αποφεύγονται, να αντιμετωπίζονται και να ξεπερνιούνται όλων των ειδών οι επιθέσεις και η βία. Στο Krav Maga η εκπαίδευση είναι δομημένη πάνω σε πραγματικά σενάρια επιθέσεων κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες (στο δρόμο, στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, στο χώρο εργασίας κ.ά.)

Τώρα στη Λαμία θα λειτουργήσει Ειδικό Σχολείο Αυτοάμυνας, μόνο για γυναίκες, διάρκειας 3 μηνών και μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή μέχρι τις 25 Οκτωβρίου.

Δες στην αφίσα που ακολουθεί τις λεπτομέρειες και μην διστάσεις να τηλεφωνήσεις για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία στα στα 22310 52340 και 6989168352 ή να μας επισκεφθείς στο χώρο της Ακαδημίας, Λ. Δημοκρατίας 4, στη Λαμία (πλησίον της αστυνομίας).

Έλα και εσύ στο συναρπαστικό κόσμο του KRAV MAGA OXYGEN στη Λαμία, Λ. Δημοκρατίας 4, (πλησίον της αστυνομίας)

facebook.com/KRAV-MAGA-Oxygen-LAMIA-VPanagiotopoulos

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση