Λαμία: Οι Γερμανικές Αποζημιώσεις συζητήθηκαν στην "Αρχαία Αγορά" - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016 12:03 Λαμία: Οι Γερμανικές Αποζημιώσεις συζητήθηκαν στην "Αρχαία Αγορά" - ΦΩΤΟ

Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για τις Γερμανικές Αποζημιώσεις προς τη χώρα μας, καθώς και άλλες «διαστάσεις» ιστορικής και νομικής σημασίας παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 16 Οκτωβρίου 2016 στην αίθουσα της Αρχαίας Αγοράς στην Δημοτική Πινακοθήκη Λαμίας

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι βουλευτές  Δημήτρης Βέττας του ΣΥΡΙΖΑ και ο Χρήστος Σταικούρας από τη Ν.Δ, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θύμιος Καραϊσκος, οι Δήμαρχοι Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, Δελφών Θανάσης Παναγιωτόπουλος, Μακρακώμης – Σπερχειάδας Θύμιος Παπαευθυμίου και πολλοί άλλοι.

Η ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Μετά την Απελευθέρωση: Νομικές και Ιστορικές διαστάσεις» έλαβε μέρος στα πλαίσια του τριήμερου εορταστικών εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της πόλης της Λαμίας που διοργανώνει ο Δήμος Λαμιέων σε συνεργασία με το Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης Γερμανικών Οφειλών με συμμετοχή των κ.κ.: Χριστίνα Σταμούλη, δικηγόρου και μέλους του ΕΣΔΟΓΕ, Γιάννη Κορωναίο, διευθυντή του περιοδικού "ΕΠΙΚΑΙΡΑ", Δρ. Αριστομένη Ι. Συγγελάκη, μέλους του ΕΣΔΟΓΕ.

Παράλληλα έγινε και προβολή μικρού ντοκιμαντέρ για το Ολοκαύτωμα της Υπάτης στην αίθουσα προβολών της Πινακοθήκης αλλά και ξενάγηση στην αίθουσα με τη μόνιμη έκθεση Αλέκου Κοντόπουλου.

Να υπενθυμίσουμε ότι συνεχίζονται οι εκδηλώσεις. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε το πλήρες πρόγραμμα

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση