Η ΕΛ.ΑΣ. ενημέρωσε μαθητές και ηλικιωμένους στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016 13:01 Η ΕΛ.ΑΣ. ενημέρωσε μαθητές και ηλικιωμένους στη Λαμία

«Προστασία ηλικιωμένων για την αποφυγή κλοπών και περιστατικών εξαπάτησης, καθώς και ενημέρωση ανηλίκων για την ενδοσχολική βία και τους κινδύνους που ελλοχεύουν στο διαδίκτυο»

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες (14-10-2016) Ημερίδα, από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, στο Πνευματικό – Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας, με τις ακόλουθες δύο θεματικές ενότητες:

  • Προστασία και ενημέρωση ηλικιωμένων, για την αποφυγή κλοπών και περιστατικών εξαπάτησης.
  • Ενημέρωση ανηλίκων, για την ενδοσχολική βία και τους κινδύνους που ελλοχεύουν στο διαδίκτυο.

Την έναρξη της Ημερίδας χαιρέτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Νικόλαος, ενώ αμέσως μετά πραγματοποίησε ομιλία ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος Ανδρέας Αποστολόπουλος.

Επίσης, στο πλαίσιο της Ημερίδας, απεύθυναν χαιρετισμούς ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας κ. Ευθύμιος Καραίσκος, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νικόλαος Σταυρογιάννης και εκπρόσωπος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φθιώτιδας, κ. Γεώργιος Μανιώτης.

Τις θεματικές ενότητες της Ημερίδας ανέπτυξαν ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Βασίλειος Παπακώστας, της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Αστυνόμος Β’ Γεώργιος Κατσαούνος, του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας και η Ψυχολόγος κα Μαρία Σκαρλάτου.

Την Ημερίδα παρακολούθησε μεγάλος αριθμός πολιτών και μαθητές Σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωποι των Θρησκευτικών, Πολιτικών, Στρατιωτικών και Δικαστικών Αρχών, της Περιφέρειας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Εκπαιδευτικών, Επιστημονικών και Επαγγελματικών Φορέων, Συνδικαλιστικών Ενώσεων και απόστρατοι αστυνομικοί του Σώματος.

Δείτε βίντεο:

Σημειώνεται ότι η προστασία των ηλικιωμένων, μαθητών και σχολείων, βρίσκεται μεταξύ των βασικών προτεραιοτήτων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και εντάσσεται στον κεντρικό πυρήνα του ενδιαφέροντός της.

Άλλωστε, η σημαντικότερη αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι η προστασία του κοινωνικού συνόλου, είναι η προστασία των συνανθρώπων μας και η δημιουργία ασφαλών συνθηκών διαβίωσης.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, θα συνεχίσει να πραγματοποιεί παρόμοιες ενημερωτικές δράσεις, για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης, καθώς και για την ανάπτυξη διαύλου άμεσης και διαρκούς επικοινωνίας με τους πολίτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση