Έλα σήμερα στην "Παιδική Χαρά" να παίξεις και να κερδίσεις ΔΩΡΑ από την Playmobil

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016 08:17 Έλα σήμερα στην  "Παιδική Χαρά" να παίξεις και να κερδίσεις ΔΩΡΑ από την Playmobil

Στην εκδήλωση που διοργανώνει η Playmobil στην "Παιδική Χαρά" στη Λαμία!!!

Σήμερα Σάββατο 22 Οκτωβρίου, ένας μίνι παιδότοπος Playmobil σε περιμένει στην "Παιδική Χαρά", για να παίξεις και να διασκεδάσεις με τα αγαπημένα σου παιχνίδια.

Ο παιδότοπος θα περιέχει παιχνίδια δημιουργικής απασχόλησης, για αγόρια, κορίτσια και για παιδιά προσχολικής ηλικίας, πάντα στα πλαίσια του εκπαιδευτικού συστήματος παιχνιδιού Playmobil.

Κάστρα, ιππότες και κουκλόσπιτα σου υπόσχονται ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού, ενώ δύο super τυχεροί θα κερδίσουν, ύστερα από κλήρωση, ένα κάστρο playmobil ( κωδ.5670 ) και ένα σπιτάκι βαλιτσάκι (κωδ 5662).

Επίσης σε όλα τα παιδάκια θα δοθούν αναμνηστικά δώρα!!!

Το Σάββατο λοιπόν, από τις 10:00΄ το πρωί μέχρι τις 2:00 το μεσημέρι, ραντεβού για παιχνίδι στην "Παιδική Χαρά", Χατζοπούλου 27 , Πλ. Πάρκου στη Λαμία.

H συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν (με επιτήρηση κηδεμόνα).

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία επικοινωνήστε στο 22310 37766.


 
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση