Λαμία: Εσείς βάζετε την καλή παρέα και το "Παντοπωλείο" όλα τα υπόλοιπα!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016 22:10 Λαμία: Εσείς βάζετε την καλή παρέα και το "Παντοπωλείο" όλα τα υπόλοιπα!

Το πιο νόστιμο "Παντοπωλείο" της πόλης! - Η νέα πρόταση μέσα στη Λαμία σε ένα διαχρονικό στέκι, που αναμορφώθηκε και διαθέτει ό,τι μεζέδες τραβάει η όρεξή σας!!!

Σε ένα "ιστορικό" χώρο της γεύσης ήρθε μια νέα πρόταση για να μας ξυπνήσει μνήμες από το παρελθόν και να μας ταξιδέψει σε νέες γεύσεις, για όλες τις ηλικίες και όλες τις ώρες.

Στην οδό Τυμφρηστού η παλιά ταβέρνα του "Τσαντζαλή" μεταμορφώθηκε σε ένα "Παντοπωλείο" που με την αισθητική του χώρου και τις γεύσεις του, σε γυρίζει σε μια εποχή πιο όμορφη και πιο αγνή.

Το Μεζεδοπωλείο - Ταβέρνα "Παντοπωλείο" δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη και μεράκι, για να προσφέρει υπέροχες γεύσεις, φτιαγμένες με αγνά υλικά και  και υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης στις καλύτερες δυνατές τιμές.

Είναι το καλύτερο στέκι της πόλης αν θέλεις να πιεις τα τσιπουράκια σου ή τα ουζάκια σου με ποικιλίες θαλασσινών και φυσικά φρέσκα ψάρια.

Ταυτόχρονα είναι και η καλύτερη επιλογή για σένα που είσαι κρεατοφαγάς και σου αρέσουν μεζέδες της ώρας στα κάρβουνα μεσημέρι - βράδυ.

Σας περιμένουμε για να φτιάξουμε μια ωραία παρέα με ειλικρίνεια και σεβασμό.

Το Μεζεδοπωλείο - Ταβέρνα "Παντοπωλείο" είναι ανοιχτά καθημερινά από το πρωί μέχρι το βράδυ, εκτός Δευτέρας.

Tηλέφωνο για κρατήσεις  - 2231103212.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση