Σταυρογιάννης: «Είναι η δική σας ώρα», είπε στους μαθητές, δίνοντας τα "Μουστάκεια βραβεία"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016 23:50 Σταυρογιάννης: «Είναι η δική σας ώρα», είπε στους μαθητές, δίνοντας τα "Μουστάκεια βραβεία"

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης απένειμε σήμερα τα "Μουστάκεια βραβεία" στο 3ο Λύκειο Λαμίας...

Αυτό που μας έκανε εντύπωση στη σημερινή ομιλία του Δημάρχου προς τους μαθητές, ήταν το στοιχείο της αυτοκριτικής που περιείχε, για τις προηγούμενες γενιές. αλλά και το μήνυμα ελπίδας που πέρασε στη νέα γενιά «Εκεί που εμείς, οι προηγούμενες γενιές, αποτύχαμε καλείστε εσείς, οι νεώτεροι, να ανοίξετε το δρόμο των επιτυχιών. Είναι η δική σας ώρα. Αν υπάρχει μέλλον σ' αυτή τη χώρα, το μέλλον είστε εσείς...», τόνισε μεταξύ άλλων ο Νίκος Σταυρογιάννης για να κερδίσει τα χειροκροτήματα όλων των παρευρισκομένων και φυσικά της νεολαίας.

Τα Μουστάκεια βραβεία

Στους τραπεζικούς λογαριασμούς των 25 αριστούχων μαθητών του 3ου Γενικού Λυκείου Λαμίας θα καταβληθούν τα χρήματα των Μουστάκειων βραβείων. Πρόκειται για χρηματικά βραβεία συνολικού ποσού  10.500€ που δίδονται στους αριστούχους μαθητές των τριών τάξεων του Λυκείου, κατά τα σχολικό έτος 2015-2016, σύμφωνα  με την επιθυμία  του διαθέτη του Κληροδοτήματος «Κ. Μουστάκα».

Τα βραβεία παρέδωσε σήμερα ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, ως Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής του Κληροδοτήματος «Μουστάκειο Κληροδότημα- Αυτοτελούς Διαχείρισης του Δήμου Λαμιέων / 3ου ΓΕΛ Λαμίας», σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου.

Κατά την ομιλία του ο Διευθυντής του σχολείου Ανδρέας Αγγελακόπουλος ευχαρίστησε το Δήμαρχο Λαμιέων που κατάφερε να διευθετήσει τις νομικές και οικονομικές εκκρεμότητες του κληροδοτήματος και να επιτύχει την ομαλοποίηση της διαχείρισής του. Παράλληλα ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή για την άμεση ανταπόκριση των Τεχνικών Υπηρεσιών και την επίλυση έκτακτων προβλημάτων που αντιμετώπισε η αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.    

Ο Δήμαρχος Λαμιέων, παραδίδοντας τα βραβεία, συνεχάρη τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου για τις επιδόσεις τους και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο στις σπουδές τους.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση