Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Το Σάββατο πάμε ταβέρνα για καλό φαγητό και ζωντανή μουσική!!!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016 13:19 Λαμία: Το Σάββατο πάμε ταβέρνα για καλό φαγητό και ζωντανή μουσική!!!

Μια από τις καλύτερες παραδοσιακές ταβέρνες της περιοχής κάθε Σαββατόβραδο σας εγγυάται καλό και φθηνό φαγητό, σε συνδυασμό με ζωντανή μουσική, για διασκέδαση με λαϊκό, ρεμπέτικο και παραδοσιακό τραγούδι !!!

Ο λόγος για την ταβέρνα "Το Συντριβάνι" που βρίσκεται στο Σ.Σ Λειανοκλαδίου, πάνω στο δρόμο Λαμίας - Καρπενησίου, ακριβώς πριν τα φανάρια του Σταυρού. Έχει και άνετο δικό του πάρκινγκ για να μην ταλαιπωρείστε.

Τα 35 χρόνια λειτουργίας του, ο ζεστός και φιλικός χώρος, η ποιότητα στο φαγητό και την εξυπηρέτηση, αλλά και οι προσιτές τιμές του, εγγυώνται ότι η έξοδό σας θα είναι καλύτερη απ΄ ότι την έχετε φανταστεί.

Όσοι έχουν δοκιμάσει στο "Συντριβάνι" τα ψητά της σούβλας (αρνί σούβλας, κοκορέτσι, κοντοσούβλι χοιρινό και πρόβειο) γνωρίζουν ότι πέρα από την ποιότητα στο κρέας, η εμπειρία του ψήστη, είναι που υπογράφει το αποτέλεσμα. Και φυσικά τα καλύτερα παϊδάκια και όλα τα ψητά της ώρας στα κάρβουνα!

Το Σαββατόβραδο διασκεδάζουμε παραδοσιακά

Αγαπημένα λαϊκά, ρεμπέτικα και παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια σε μια πολύ ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα κάθε Σάββατο βράδυ στη ταβέρνα "Το Συντριβάνι". Την διασκέδασή σας υπογράφουν οι:

Κλαρίνο: Κωνσταντίνος Μπριάνας
Λαϊκό-ρεμπέτικο τραγούδι: Θανάσης Παπαγεωργίου
Παραδοσιακό Τραγούδι: Γιάννης Στάμος
Μπουζούκι: Νίκος Βάρσος
και άλλοι συνεργάτες....

Σας περιμένουμε.... για κρατήσεις στα τηλέφωνα 22310 61551 και 6974994380.