Λαμία: Ταχυ-μεταφέρουμε τα πάντα στα παιδιά σας εκτός... από τη μαμά τους!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 08:03 Λαμία: Ταχυ-μεταφέρουμε τα πάντα στα παιδιά σας εκτός... από τη μαμά τους!

Έχεις παιδιά ή συγγενείς σε Αθήνα, Πάτρα, Γιάννενα; Σε ενδιαφέρει γιατί τώρα η dsa-courier express - φοιτητικά πακέτα  "Αστρακάς" πάει κόντρα στην κρίση!

Ταχύ-μεταφέρουμε τα πάντα στα παιδιά σας, εκτός από τη μαμά τους. Σε φοιτητές και όχι μόνο. Παραλαβή - παράδοση δεμάτων, κατ΄οίκον αυθημερόν!!! και επιστροφή κενών ΔΩΡΕΑΝ!!!

Με αυτοκίνητα - φορτηγάκια - van - ψυγεία και κατάψυξη, αν χρειαστεί, μεταφέρουμε χέρι με χέρι αυθημερόν από φρέσκο φαγητό, τρόφιμα - ρούχα - βιβλία - οικοσκευές και ότι άλλο επιθυμείτε με μεγάλη ασφάλεια - συνέπεια - εμπιστοσύνη - ταχύτητα.

Μα πάνω από όλα υγιεινά και οικονομικά!

DSA courier express - Φοιτητικά πακέτα "Αστρακάς": Η αγάπη των γονιών μέσα σε ένα πακέτο γεμάτο τάπερ και καλούδια.

Στα 25 χρόνια που πέρασαν στο χώρο του εμπορίου μας αγκαλιάσατε με την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας.

Με αυτά ως εφόδια, προχωράμε δυναμικά και πάμε ένα βήμα παρακάτω, παρόλο που ζούμε σε περίοδο ανασφάλειας και αβεβαιότητας.

Η οικογενειακή μας επιχείρηση στα χρόνια της κρίσης θα σταθεί δίπλα σας ανταποδίδοντας την αγάπη σας και κατανοώντας τις ανάγκες σας.

Φιλοσοφία μας αλλά και προσπάθειά μας ήταν πάντα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας να αξίζουν περισσότερο από την τιμή τους.

Στόχος μας η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος.

Η πείρα μας δίδαξε ότι η Ελληνίδα μάνα βρίσκει λύσεις για την υγιεινή διατροφή και καλύτερη διαβίωση των παιδιών στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Όλη η αγάπη της μανούλας μέσα σε ένα "πακέτο" και με ελάχιστο κόστος χέρι με χέρι. Δείτε τις τιμές μας:

Κάθε Κυριακή Αθήνα: Ένα πακέτο 10€ / Δύο πακέτα 15€

Σάββατο Πάτρα - Γιάννενα: Ένα πακέτο 12€ / Δύο πακέτα 18€

Για οποιαδήποτε απορία ή επιπλέον πληροφορία, καθώς επίσης και για τα πακέτα που θέλετε να στείλετε στους δικούς σας ανθρώπους μπορείτε να τηλεφωνείτε στα: 22310 44916, κιν: 6906568477 και What's Up 6984210811.

DSA courier express - Φοιτητικά πακέτα "Αστρακάς"
Υψηλάντη και Βλαχογιάννη 2 - Λαμία
www.dsa.com.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση