Πολυχώρος "Πολιτεία" στη Λαμία! Το μεζεδοπωλείο κλέβει τις εντυπώσεις!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016 19:30 Πολυχώρος "Πολιτεία" στη Λαμία! Το μεζεδοπωλείο κλέβει τις εντυπώσεις!

Ο πολυχώρος "Πολιτεία" είναι στο πιο όμορφο σημείο της πόλης μας, στον εξώστη του Αγίου Λουκά, λειτουργεί υπό νέα Διεύθυνση και σας προσκαλεί για καφέ, ποτό και φαγητό όλες τις ώρες της ημέρας, σε ένα μοναδικό περιβάλλον.

Τόσο κοντά, αλλά και τόσο ήσυχα. Μακριά από το θόρυβο και το άγχος της πόλης, σε απόσταση αναπνοής. Ο πολυχώρος του "Αγίου Λουκά", όπως τον ξέρετε οι περισσότεροι, ανανεώθηκε και είναι ετοιμος να σας υποδεχτεί.

Καινούργια πιάτα, εξαιρετικά ποιοτικός καφές, ποτά και κοκτέιλ, για απαιτητικούς, πάντα συνδυάζοντας την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και τις προσιτές τιμές.

Αυτό που κλέβει τις εντυπώσεις στον πολυχώρο "Πολιτεία" είναι το Μεζεδοπωλείο. Λειτουργεί καθημερινά μεσημέρι βράδυ, εκτός Δευτέρας.

Ζεστό, όμορφο περιβάλλον και πολύ καλή κουζίνα, με μεγάλη ποικιλία από νόστιμους μεζέδες, για όσους αγαπούν το καλό φαγητό με ούζο, τσίπουρο, κρασί και καλή παρέα.

Η καλαίσθητη αίθουσα εκδηλώσεων του πολυχώρου "Πολιτεία", χωρητικότητας 150 ατόμων, παραμένει η καλύτερη επιλογή σας για οποιαδήποτε κοινωνική σας εκδήλωση. Τηλέφωνο κρατήσεων 22310 67113.

Στην καφετέρια του πολυχώρου "Πολιτεία", μπορείτε να απολαμβάνετε τον καφέ σαςμε υπέροχη θέα το κάστρο της πόλης και όχι μόνο!!!

Επίσης για όλες τις αθλητικές βραδιές με Nova και ΟΤΕ TV υπάρχουν ειδικά πακέτα προσφορών για τους φιλάθλους, που θα έρθουν να απολαύσουν τους αγώνες της αγαπημένη τους ομάδας στο χώρο μας.

Επειδή τα πολλά λόγια είναι περιττά... Σας προσκαλούμε να περάσουμε μαζί όμορφες παρεΐστικες μέρες και νύχτες.... στον αγαπημένο και ανανεωμένο "Άγιο Λουκά"

Σας περιμένουμε...!

Ελάτε στην παρέα μας στο facebook.com/politeia

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση