Στη Λαμία σήμερα η Ντορέττα Παπαδημητρίου για την μεγάλη κλήρωση με τα OOZOO!!!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016 07:56 Στη Λαμία σήμερα  η Ντορέττα Παπαδημητρίου για την μεγάλη κλήρωση με τα OOZOO!!!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έρχεται στη Λαμία για να δώσει η ίδια, στους 5 τυχερούς που θα κερδίσουν, από ένα ρολόι OOZOO - Μάθε πως μπορείς να συμμετέχεις στο διαγωνισμό !!!

Το κατάστημα "VellosOro - AV ATHANASIOS VELLIOS", στον πεζόδρομο Ροζάκη Αγγελή 20 & Καλύβα Μπακογιάννη γωνία, στο κέντρο της πόλης, δίνει τη δυνατότητα σε 5 τυχερούς να κερδίσουν ένα ρολόι OOZOO και να γνωρίσουν από κοντά την αγαπημένη ηθοποιό και παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Ο τρόπος συμμετοχής είναι απλός: με κάθε αγορά ρολογιού OOZOO, που θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα από 15 Νοεμβρίου έως 13 Δεκεμβρίου, συμπληρώνετε τη σχετική φόρμα συμμετοχής και παραλαμβάνετε ένα μοναδικό κωδικό για να μπείτε στην κλήρωση του διαγωνισμού.

Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στις 17:00 θα βρίσκεται στο κατάστημά μας η Ντορέττα Παπαδημητρίου για να κάνει την κλήρωση και την απονομή των δώρων.

Η Ντορέττα έχει λατρέψει τα ρολόγια OOZOO και πρωταγωνιστεί για τρίτη σεζόν στη διαφημιστική καμπάνια του οίκου «Make Time Stop» με το αποτέλεσμα να είναι απλά εντυπωσιακό.

Για κάθε στυλ, για κάθε περίσταση, υπάρχει το τέλειο ρολόι και η OOZOO προτείνει για μια ακόμη φορά τα απόλυτα must-have ρολόγια για τη νέα σεζόν. Ακολουθήστε την OOZOO και σταματήστε το χρόνο στις αγαπημένες σας στιγμές.
   
Καλή επιτυχία σε όλους!!!

Ελάτε στην παρέα μας στο Facedook.com/Velliosoro και μείνετε συντονισμένοι γιατί θα ακολουθήσουν και άλλοι διαγωνισμοί με δώρα εκπλήξεις!!! 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση