Λαμία: Ορκωμοσία Φυσικοθεραπευτών στο TEI Στερεάς (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2016 08:02 Λαμία: Ορκωμοσία Φυσικοθεραπευτών στο TEI Στερεάς (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Μια εντυπωσιακή εκδήλωση διοργάνωσε το ΤΕΙ Στερεάς για την ορκωμοσία 61 νέων απόφοιτων του τμήματος Φυσικοθεραπείας, στο Αμφιθέατρο της Βιβλιοθήκης του Ιδρύματος.

Ο πρόεδρος Πέτρος Λάμψας ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία σε όλους τους νέους πτυχιούχους, ο Αντιπεριφεριάρχης Φθιώτιδας Θύμιος Καραΐσκος στον χαιρετισμό του τόνισε το καλό όνομα του ΤΕΙ Στερεάς και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας Βίβιαν Αργύρη ευχήθηκε ανάλογη συνέχεια και επιτυχία!

Συγκινητικός ο λόγος ενός πατέρα, του Μάξιμου Χατζηλιάδη που η κόρη του Έλενα Χατζηλιάση πρόσφατα κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο το Οκτώβριο που μας πέρασε στο +68κ. kumite, ανεβάζοντας τη χώρα μας στην Παγκόσμια Κατάταξη και μόλις αποφοίτησε από το δικό μας ΤΕΙ!!!

Όμως ακόμα περισσότερη συγκίνηση είδαμε στην Online διαδικτυακή σύνδεση με Νέα Υόρκη για να μας μιλήσει ένας απόφοιτος του ΤΕΙ Λαμίας, ο Ανδρέας Σάλτας ο οποίος διαπρέπει πια στις ΗΠΑ, δίνοντας την ελπίδα στους νέους αποφοίτους να κυνηγήσουν το όνειρό τους! Στο ενδιάμεσο η Μαρία Βε Τρίγκα με την εκπληκτική φωνή της μας τραγούδησε σε μια συνεργασία του ΤΕΙ με το Μουσικό Σχολείο Λαμίας.

Εκεί που σείστηκε όλο το αμφιθέατρο ήταν όταν απονεμήθηκε το πτυχίο σε ένα φοιτητή ΑΜΕΑ. Μοναδικές στιγμές για τους 61 νέους φυσικοθεραπευτές που μαζί με τους φίλους και συγγενείς θα θυμούνται για πάντα.

Τις απονομές των πτυχίων έκαναν εκτός του Προέδρου κου Λάμψα, ο Αντιπρόεδρος του ΤΕΙ Λαμίας  Νικόλαος Στριμπάκος, η Διεθύντρια ΣΕΥΠ Βασιλική Σακελάρη και βέβαια η Πρόεδρος του τμήματος Φυσικοθεραπείας Ελένη Καπρέλη που όλοι οι φοιτητές αγκάλιαζαν και φιλούσαν.

Την παρουσίαση την εκδήλωσης είχε αναλάβει η κα Εύη Γκόγια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση