Λαμία: Ο νέος τυχερός που κέρδισε δωρεάν delivery για ένα μήνα!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016 21:21 Λαμία: Ο νέος τυχερός που κέρδισε δωρεάν delivery για ένα μήνα!

Ο Δεκέμβρης ήρθε... και το YouDelivery τον υποδέχτηκε με νέο διαγωνισμό και έναν ακόμη τυχερό να κερδίζει δωρεάν το Delivery του μήνα.

Ο τυχερός, Γιώργος Γιακουμάκης, εμπιστεύθηκε τις Online παραγγελίες του στο YouDelivery, μπήκε στις κληρώσεις και κατάφερε να κερδίσει 150€ σε κουπόνια (Βίντεο κλήρωσης στο τέλος του άρθρου).

Ο νέος τυχερός έρχεται να προστεθεί σε αυτούς που κατάφεραν να κερδίσουν δωρεάν το delivery 1 μήνα, χάρις στην επιλογή τους να χρησιμοποιήσουν το YouDelivery.

Στο YouDelivery εκτός από νέα καταστήματα, αποκλειστικές συνεργασίες και προσφορές... θα βρεις και ένα σύστημα πόντων το οποίο σε επιβραβεύει διπλά.

Η νέα υπηρεσία που λειτουργεί αποκλειστικά στη Λαμία, πρόσφατα αναβαθμίστηκε προσφέροντας σου τη δυνατότητα παραγγελίας χωρίς κωδικούς και email.

Εσύ δοκίμασες το  YouDelivery.gr; Που ξέρεις, μπορεί ΕΣΥ να είσαι ο τυχερός του επόμενου μήνα!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση