Έτοιμος ο κόμβος στην Ξηριώτισσα - Δείτε βίντεο από ψηλά (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016 19:04 Έτοιμος ο κόμβος στην Ξηριώτισσα - Δείτε βίντεο από ψηλά (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Κώστας Μπακογιάννης και Θύμιος Καραΐσκος παρέδωσαν το νέο κόμβο στην κυκλοφορία - Μεγάλη ανάσα στην ανατολική είσοδο της Λαμίας.

Είναι ένα σημαντικό έργο, το οποίο όχι μόνο θα δώσει ανάσα στην κυκλοφορία, αλλά θα σώσει ανθρώπινες ζωές, αφού πάρα πολύ συχνά γινόντουσαν τροχαία στη συγκεκριμένη διασταύρωση.

Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 6.000.000 ευρώ, για την ασφάλεια των πολιτών αλλά και τον εκσυγχρονισμό του οδικού δικτύου. Με την ολοκλήρωση της κατασκευής του κόμβου διευκολύνονται πλεόν οι μετακινήσεις όλων των διερχομένων από τον άξονα κυκλοφορίας Αθήνας - Δομοκού.

Ο Κώστας Μπακογιάννης ευχαρίστησε όλους όσους εργάστηκαν για το έργο αυτό και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Θύμιο Καραΐσκο.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή παράδοση του έργου στην κυκλοφορία:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση