SPAL Α.Ε. "Μια δυνατή ομάδα σαν οικογένεια" (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2016 19:16 SPAL Α.Ε. "Μια δυνατή ομάδα σαν οικογένεια" (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Και φέτος στις γιορτές η SPAL Α.Ε. είναι δίπλα στους εργαζόμενους της εταιρείας....

Όπως κάθε Χριστούγεννα έτσι και φέτος, η γνωστή κατασκευαστική εταιρεία στο χώρο προϊόντων αλουμινίου και P.V.C., SPAL Α.Ε., που εδρεύει στη ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας, οργάνωσε μια μικρή εκδήλωση στο χώρο της για να ευχαριστήσει το προσωπικό της εταιρείας και δώσει την καθιερωμένη γαλοπούλα μαζί με άλλα δώρα για τις οικογένειες των εργαζομένων.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας ευχαρίστησαν τους υπαλλήλους για την άψογη συνεργασία και τη στήριξη όλα αυτά τα 20 χρόνια δυναμικής πορείας, καθώς επίσης και τους καταναλωτές που εμπιστεύονται τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της SPAL Α.Ε., η φήμη της οποίας έχει ξεπέρασε εδώ και πολλά χρόνια τα στενά όρια της Φθιώτιδας και αναλαμβάνει μεγάλες δουλειές σε όλη τη χώρα.

«Λειτουργούμε σαν οικογένεια και γι αυτό παραμένουμε μαι δυνατή ομάδα και την εποχή της κρίσης...», τόνισαν στο LamiaReport οι υπεύθυνοι της εταιρείας.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες...

www.spal.gr

facebook.com/pages/SPAL-AE-ΚΟΥΦΩΜΑΤA-ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ-PVC

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση