Λαμία: Δείτε ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ από τον Αγιασμό των υδάτων στο Γοργοπόταμο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2017 13:42 Λαμία: Δείτε ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ από τον Αγιασμό των υδάτων στο Γοργοπόταμο

Με πολύ κόσμο, παρά το ψύχος, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Λαμίας και με οικοδεσπότη το Δήμαρχο Νίκο Σταυρογιάννη γιορτάστηκαν και φέτος τα Θεοφάνεια στο Γοργοπόταμο.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, που έγινε στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής, κλήρος και πιστοί κατευθύνθηκαν υπό τους ήχους της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λαμίας στο Γοργοπόταμο όπου και πραγματοποιήθηκε η τελετή Αγιασμού των Υδάτων.

Ο Γεράσιμος Κατσιαβός από τη Λαμία ήταν ο μοναδικός που τόλμησε να πέσει στα παγωμένα νερά του ποταμού και να πιάσει τον Σταυρό.

«Το Άγιο Πνεύμα να φωτίσει αυτούς που παίρνουν αποφάσεις για το αύριο αυτής της χώρας...», δήλωσε ο Νίκος Σταυρογιάννης ο οποίος αναφέρθηκε και στο μεγάλο έργο του τροφοδοτικού αγωγού του «ζωοδότη και υδροδότη Γοργοπόταμου», όπως είπε χαρακτηριστικά, ο Δήμαρχος Λαμιέων.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από τον Αγιασμό των υδάτων στο Γοργοπόταμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση