Κέρδισε το χειροκρότημα η Θεατρική Ομάδα του 4ου ΓΕ.Λ. (Φωτορεπορτάζ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017 15:10 Κέρδισε το χειροκρότημα η Θεατρική Ομάδα του 4ου ΓΕ.Λ. (Φωτορεπορτάζ)

Η Θεατρική Ομάδα του 4ου ΓΕ.Λ. Λαμίας παρουσίασε χθες βράδυ την κωμωδία «Το ξύλο δεν βγήκε από τον παράδεισο» σε ελεύθερη απόδοση της γνωστής της ταινίας του Αλ. Σακελλάριου «Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο»

Η αίθουσα του Δημοτικού μας θεάτρου ήταν κατάμεστη και όσοι είδαν την παράσταση χειροκρότησαν με την ψυχή τους τα παιδιά του 4ου ΓΕΛ και όλους τους συντελεστές, που για μια ακόμη φορά απέδειξαν ότι όταν κάνεις κάτι με τόση αγάπη και μεράκι, το αποτέλεσμα πολλές φορές είναι εξίσου καλό ή και καλύτερο από αυτό των επαγγελματιών.

Στην χθεσινή εξαιρετική παράσταση της Θεατρικής Ομάδας του 4ου ΓΕ.Λ. Λαμίας την απόδοση - διασκευή είχε ο Οδυσσέας Γκοτζαμάνης. Την σκηνοθεσία ο Οδυσσέας Γκοτζαμάνης και η Γιάννα Φουντούκη. Τα σκηνικά ο Σπύρος Κουδουνάς.

Συμμετείχαν:
Μαρία Σωτηροπούλου, Έλενα Τσαγανού, Ταξιάρχης Ντότσικας, Δημήτρης Ρίζος, Αθανάσιος Δόδογλου, Αννίτα Αργυροπούλου, Αθανασία Παπακωνσταντίνου, Ανδρέας Στέφος, Πέτρος Ντεμίρης, Μαλβίνα - Φιλαρέτη Βεργιόγλου, Ζωή Ζαγκανά, Νίκη Παπαδημητρίου, Ευφροσύνη Τσιλαλή, Νίνα Χριστοπούλου, Νίκος Γιόφτσος, Αλεξάνδρα Πάνου, Βασιλική Χρυσαφοπούλου, Σταμάτης Φιόλας, Άγγελος Νικολάου, Μαρία Αποστολοπούλου, Σοφία Γκουντοπούλου, Νικολίνα Μπαρτσόκα, Κατερίνα Κολοβού, Βασιλική Κολοβού, Ισαάκ Μουρουζίδης, Κατερίνα Μούκα, Κατερίνα Τσαδήμα, Απόστολος Αποστολόπουλος, Δημήτρης Ευθυμίου, Εύη Κωνσταντοπούλου.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση