Mε πολλά κέφια η Τσαλιγοπούλου στη "Χώρα" - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017 13:11 Mε πολλά κέφια η Τσαλιγοπούλου στη "Χώρα" - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Για ακόμη μια φορά η Ελένη Τσαλιγοπούλου "μετέδωσε" κέφι και ξεσήκωσε τους πάντες

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Boğaz Musique μας ξεσήκωσαν όλους όσους βρεθήκαμε την περασμένη Παρασκευή στη Χώρα. Μια Ελένη καλύτερη από κάθε άλλη φορά . Όσες φορές και να τη δούμε κάθε φορά θα έχει και κάτι καινούργιο να μας παρουσιάσει. Πάντα άμεση με το κοινό της , με καταπληκτική διάθεση και με μια μπάντα η οποία μεταμόρφωσε όλα τα τραγούδια που ξέραμε τόσα χρόνια , τα τραγουδούσαμε και αυτή τη φορά μας τα παρουσίασαν σα να είναι όλα καινούργια.

Παραδοσιακά , ρεμπέτικα αλλά και τα τραγούδια της Ελένης που όλοι έχουν αγαπήσει ,σχεδόν όλη τη βραδιά το κοινό δε σταμάτησε ούτε λεπτό να τραγουδάει , δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα αφήνοντάς μας όλους με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Επόμενη συναυλία στα Λελέικα Υπάτης είναι του Γεράσιμου Ανδρεάτου την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 2231051075

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση