"KARELLIS GROUP": Οδηγεί την κούρσα στο χώρο του αυτοκινήτου (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 08:40 "KARELLIS GROUP": Οδηγεί την κούρσα στο χώρο του αυτοκινήτου (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχει ταυτίσει το όνομά του με το χώρο του αυτοκινήτου και συνεχίζει δυναμικά, αφού το "GROUP KARELLIS" για μια ακόμη χρονιά παρέμεινε στην κορυφή.

Το 2016 η αγορά του αυτοκινήτου δοκιμάστηκε σκληρά, μέσα σε ένα ρευστό περιβάλλον και ένα ομιχλώδες τοπίο. Κι όμως το "GROUP KARELLIS" κατάφερε να αυξήσει τις πωλήσεις του και να εγκαινιάσει νέες συνεργασίες, όπως αυτή με την εταιρεία "ISUZU".

Το "GROUP KARELLIS" αντιπροσωπεύει τις εταιρείες Citroen, Peugeot (Autokar), Skoda, Jeep, Lancia και ISUZU, ενώ στις μηχανές δραστηριοποιείται με την ΚΤΜ, LML, και με όλες τις μάρκες της ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ.
 
(Το νέο 3008 της Peugeot τα "σπάει")
 
Επίσης ένα σημαντικό κομμάτι δραστηριότητας για το "GROUP" είναι τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και φυσικά το Service, που υπογράφει το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό και το όνομα "KARELLIS" που αποτελεί εγγύηση στο χώρο του αυτοκινήτου.
 
(To καινούργιο C3 είναι το νέο αστέρι της Citroen)
 
Το βράδυ της Τετάρτης 25/01/2017 πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο "People-The House Project" η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του "KARELLIS GROUP".
 
Η Διεύθυνση της εταιρίας και το προσωπικό ευχαριστεί θερμά τον κόσμο που συνεχίζει να την εμπιστεύεται και την ενδυναμώνει ολοένα και περισσότερο.
 
Δείτε τι είπε στην κάμερα του LamiaReport ο επικεφαλής του "GROUP" Χρυσόστομος Καρέλλης:
 

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση του "KARELLIS GROUP" στον πολυχώρο "People-The House Project"

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση