Λαμία: Αλλάξτε τη ζωή σας μόνο με έως 2,5€ την ημέρα!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 15:23 Λαμία: Αλλάξτε τη ζωή σας μόνο με έως 2,5€ την ημέρα!

Μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή σας μόνο με έως 2,5€ την ημέρα;

Η απάντηση είναι ναι καθώς τώρα η Media Strom μπορεί να σας χαρίσει έναν απολαυστικό και υγιεινό ύπνο χαρίζοντας σας υγεία, ευεξία και ομορφιά μόνο με έως 2,5€ την ημέρα!

Η νέα εποχή στον καλό ύπνο είναι εδώ και μπορείτε να αποκτήσετε νέες και υπάρχουσες συλλογές στρωμάτων με εύκολο, γρήγορο και οικονομικό τρόπο με χρήση πιστωτικής κάρτας και άτοκες δόσεις. Στρώματα που διαβάζουν το σώμα σας, καλύπτουν τους σύγχρονους ρυθμούς ζωής και αποτελούν σημεία αναφοράς σε επίπεδο τεχνολογίας, καινοτομίας και αισθητικής.



Οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν μέχρι τέλος Φεβρουαρίου οποιοδήποτε στρώμα επιθυμούν με την χρήση πιστωτικής κάρτας ή μετρητών και να επωφεληθούν αλλάζοντας την καθημερινότητά τους!

Επισκεφθείτε το κατάστημα Shop in Shop της Media Strom στη Λαμία, "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ" Καποδιστρίου 25, (τηλ: 22310 67747) και γνωρίστε τις νέες σειρές στρωμάτων. Μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας στρώμα μόνο με έως 2,5€/μέρα μέχρι τέλος Φεβρουαρίου και όλη την γκάμα των προϊόντων ύπνου (μαξιλάρια, προστατευτικά, κρεβάτια) με μοναδικές εκπτώσεις.

* Η τιμή των 2,5€ αφορά το διπλό στρώμα Diamond (σε διαστάσεις 160Χ200) της κατηγορίας στρωμάτων Optimum, όπου έχει γίνει αναγωγή της συνολικής δαπάνης του στρώματος σε ημερήσια δαπάνη με την χρήση πιστωτικής κάρτας και αποπληρωμή σε 27 άτοκες δόσεις. Αναλόγως του τύπου του στρώματος, της διάστασης και του αριθμού των δόσεων η τιμή/ημέρα διαμορφώνεται αντίστοιχα.

Τι γνωρίζεις για τον ύπνο;

Ο ύπνος είναι τόσο απαραίτητος στον οργανισμό μας, όσο το οξυγόνο, το νερό και το φαγητό. Ο άνθρωπος χρειάζεται κατά μέσο όρο περίπου οκτώ ώρες. Αυτό σημαίνει ότι κοιμόμαστε σχεδόν το ένα τρίτο της ζωής μας!

Τι είναι αυτό, όμως, που κατατάσσει τον ύπνο σε ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα που θα έπρεπε να απασχολούν τον άνθρωπο; Ένας καλός ύπνος μπορεί να προσφέρει σημαντικά οφέλη για την υγεία μας ψυχική και σωματική.

Πιο συγκεκριμένα, μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής μας, να μειώσει τα επίπεδα του στρες και του άγχους και κατ’ επέκταση να μας βοηθήσει να διατηρήσουμε τον καρδιακό μας ρυθμό και την αρτηριακή μας πίεση σε χαμηλά επίπεδα.

Επιπλέον, έχει αποδειχθεί ότι μας βοηθά να διατηρήσουμε το βάρος μας, να βελτιώσουμε το μεταβολισμό μας και να μειώσουμε τον κίνδυνο ανάπτυξης σακχαρώδους διαβήτη. Και αυτές είναι μόνο μερικές από τις ευεργετικές ιδιότητες του ύπνου στην υγεία μας... Πώς μπορούμε όμως να εξασφαλίσουμε έναν Καλό Ύπνο;

Μάθε για τα 8 + 1 μυστικά για έναν καλύτερο ύπνο εδώ

Μάθε για τα οφέλη του σωστού στρώματος εδώ

Επειδή, λοιπόν, δεν παίζουμε με την υγεία μας, η επιλογή μίας αξιόπιστης εταιρείας για την αγορά του στρώματος μας, είναι ιδιαιτέρως σημαντική. H Media Strom ως η Νο1 εταιρία στρωμάτων και προϊόντων ύπνου, με 50ετή εμπειρία τεχνογνωσίας στην κατασκευή στρωμάτων, προσφέρει πιστοποιημένα για την ασφάλειά μας προϊόντα, σχεδιασμένα σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε ανθρώπου. H ανανεωμένη γκάμα στρωμάτων, κρεβατιών και προϊόντων ύπνου αποτελείται από τελευταίας τεχνολογίας πρώτες ύλες, καινοτόμα υλικά για σωστή στήριξη και άνεση. Ο σχεδιασμός και η παραγωγή τους υλοποιούνται μέσα από αποκλειστικές συνεργασίες από διεθνώς αναγνωρισμένους οίκους της Ευρώπης και των Η.Π.Α. βασιζόμενοι πάντα σε αποτελέσματα επιστημονικών ερευνών.

H Media Strom υπόσχεται να μας χαρίσει έναν ήρεμο, ευχάριστο και πάνω απ’ όλα “Καλό Ύπνο”. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξτε το στρώμα που ταιριάζει στη δική σας αισθητική και «υπακούει» τις ανάγκες σας κι αφήστε «πίσω» το άγχος και την ένταση της ημέρας.

Κατάστημα Shop in Shop της Media Strom στη Λαμία, "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ" Καποδιστρίου 25, (τηλ: 22310 67747), και γνωρίστε τις νέες σειρές στρωμάτων. Μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας στρώμα μόνο με έως 2,5€/μέρα μέχρι τέλος Φεβρουαρίου και όλη την γκάμα των προϊόντων ύπνου (μαξιλάρια, προστατευτικά, κρεβάτια) με μοναδικές εκπτώσεις.

facebook.com/ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΛΕΙΒΑΔΙΑ-ΛΑΜΙΑ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση