Η Ευφροσύνη Καγιάρα - Περδικάκη παρουσίασε το βιβλίο «Νεοελληνικός λόγος»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 20:40 Η Ευφροσύνη Καγιάρα - Περδικάκη παρουσίασε το βιβλίο «Νεοελληνικός λόγος»

Με ιδιαίτερη συγκίνηση παρουσίασε το δεύτερο βιβλίο της η φιλόλογος Ευφροσύνη Καγιάρα - Περδικάκη με τίτλο «Νεοελληνικός λόγος»

«Όταν ένας δάσκαλος αποφασίζει να αφήσει το επάγγελμα που αγαπά και ασκεί με μεράκι, όταν αποχωρίζεται τους μαθητές του προσπαθεί να βρει ένα δρόμο να γυρίσει ξανά κοντά τους...» Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε τη παρουσίαση του βιβλίου η κυρία Καγιάρα-Περδικάκη δηλώνοντας έτσι την αγάπη της για την εκπαίδευση.

Τη παρουσίαση πλαισίωσε η θεατρική ομάδα του εργαστηρίου «Αριστοφάνης» με απόδοση του κειμένου από δυο μέλη της ομάδας και διαβάστηκαν αποσπάσματα από εκπαιδευτικούς από το Λύκειο Στυλίδας και τον Σύνδεσμο Φιλολόγων.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση του βιβλίου....

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση