Λαμία: Σήμερα η μεγάλη παρέλαση - Αύριο τα κούλουμα!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017 11:02 Λαμία: Σήμερα η μεγάλη παρέλαση - Αύριο τα κούλουμα!

Στο Δήμο Λαμιέων φέτος λέμε πάλι: Πρωί - βράδυ Καρναβάλι!

Κορυφώνονται το διήμερο Κυριακή - Καθαρά Δευτέρα οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του "Κινηματογραφικού Λαμιώτικου Καρναβαλιού 2017"

Σήμερα Κυριακή στη 1:00 το μεσημέρι ξεκινάει η «H ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΓΚΡΟΥΠ»

Ελάτε όλοι να διασκεδάσουμε!!! Το αποκορύφωμα  των καρναβαλικών δρώμενων στην πόλη μας! Η  Φιλαρμονική του Δήμου Λαμιέων, ξεκινάει και προετοιμάζει τη διάθεσή μας για να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε!!!!

Διαδρομή: Ξενοδοχείο Δέλτα-ΕΛΤΑ- Καποδιστρίου - Δικαστήρια - Πλατεία Πάρκου- Ρήγα Φεραίου – Διάκου – Καραγιαννοπούλου - Πλατεία Πάρκου.

Αύριο ξεχωρίζει ο «Νεομαγνησιώτικος Γάμος» στις 11:00΄ το πρωί, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών στη Νέα Μαγνησία, ενώ τα "Κούλουμα" θα έχουν την τιμητική τους σε πολλές συνοικίες και δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Λαμιέων.

Δείτε στη συνέχεια τις εκδηλώσεις που ακολουθούν σήμερα Κυριακή μετά την παρέλαση και δείτε επίσης αναλυτικά που γιορτάζονται τα "Κούλουμα" αύριο στο Δήμο Λαμιέων:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση