Δείτε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το αντάμωμα των κυνηγών στο Περίβλεπτο!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017 00:56 Δείτε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το αντάμωμα των κυνηγών στο Περίβλεπτο!

Για 19η συνεχόμενη χρονιά συναντήθηκαν το πρωί της Κυριακής οι κυνηγοί και οι φίλοι του Θανάση Γιαννόπουλου στο Περίβλεπτο Φθιώτιδας.

Παρά τον άστατο καιρό με το ψιλόβροχο και την ομίχλη, οι φίλοι του Θανάση Γιαννόπουλου βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής στο όμορφο χωριό της δυτικής Φθιώτιδας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτα του 2017.

Ο Όμιλος Φίλων Αθανασίου Γιαννόπουλου – «Κοινωνική Παρέμβαση & Δράση» και οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι Φθιώτιδας, αντάμωσαν για 19η συνεχόμενη φορά στο όμορφο χωριό της Δυτικής Φθιώτιδας.

«Η κυνηγετική Κυριακή ήταν μια ιδέα που ξεκίνησε εδώ και δεκαεννέα  χρόνια. Σκέφθηκα ότι στο ωραίο χωριό μου όπως και η επωνυμία το μαρτυρεί ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟ είναι κατάλληλο να κάνουμε ένα αντάμωμα όλοι οι κυνηγοί της Φθιώτιδας και όλοι όσοι αγαπούν τη φύση και την ομορφιά. Με τους κυνηγετικούς συλλόγους του νομού μας κόβουμε την καθιερωμένη πίτα μας. Η γιορτή αυτή γίνεται την τελευταία Κυριακή του Φεβρουαρίου και μας δίνετε η ευκαιρία να συζητήσουμε για την χρονιά που πέρασε και να οραματιστούμε το μέλλον....» είπε μεταξύ άλλων ο Θανασης Γιαννόπουλος.

Δείτε φωτογραφίες του Δημήτρη Μπρέκη...

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση