Εταιρεία από τη Λαμία στα κορυφαία brands της χώρας!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 09:52 Εταιρεία από τη Λαμία στα κορυφαία brands της χώρας!

Η Λαμιώτικη εταιρεία κατάφερε να βρίσκεται ανάμεσα στις «κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες στην Ελλάδα 2016»

Μια ακόμη μεγάλη διάκριση απέσπασε στα Superbrands το Pharmacy2go.gr, που αναδείχθηκε superbrand εταιρεία στην κατηγορία του ηλεκτρονικού επιχειρείν και μια από τις «κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες στην Ελλάδα 2016», στο πλαίσιο της 5ης διοργάνωσης του παγκόσμιου θεσμού.

Στην τελετή βράβευσης, που έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας 20/3 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το βραβείο για το Pharmacy2go.gr παρέλαβε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Φαρμακοποιός κ. Παύλος Αντζουλής.

Οι εταιρείες που αναδείχθηκαν από τον διαγωνισμό Corporate Superbrands Greece 2016 φέρουν ουσιαστικά τη σφραγίδα διαρκούς αριστείας των Superbrands, του διεθνούς οργανισμού που εκπροσωπείται σε 91 χώρες ανά τον κόσμο.

Κατά τη διαδικασία της ανάδειξης των νικητών επιλέχθηκαν 1.500 περίπου εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και χωρίστηκαν σε 39 κλάδους, που καλύπτουν όλο το φάσμα της Ελληνικής οικονομίας. Στη συνέχεια επιλέχθηκαν 15 εταιρείες ανά κλάδο. Στην τελική φάση η κριτική επιτροπή και το ευρύ κοινό μέσω της εταιρείας έρευνας αγοράς MARC A.E. ανέδειξαν τις 7 κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες ανά κλάδο.

Ανάμεσα στους βραβευόμενους της βραδιάς, πέραν του Pharmacy2go.gr , ήταν και εταιρείες όπως Νike Ελλάς, Mercedes-Benz Ελλάς, Creta Farms, Ψυχογιός, Nak Shoes, MRB Hellas, Google Hellas, Rolex Ελλάς, Η Ναυτεμπορική, Elais - Unilever Hellas, Aegean Airlines, Ο.Π.Α.Π., Τράπεζα Πειραιώς, Public, Πλαίσιο, Σκλαβενίτης και άλλες πολλές κορυφαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση