Νέα εποχή στην αγορά "Ηλεκτρικών - Ηλεκτρονικών" στη Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017 07:54 Νέα εποχή στην αγορά "Ηλεκτρικών - Ηλεκτρονικών" στη Λαμία!

Οι εκπλήξεις ξεκινούν από σήμερα στο νέο «Mega Euronics - Αναστασίου» στην οδό Παπαποστόλου στη Λαμία!!!

Το νέο κατάστημα «Mega Euronics - Αναστασίου» ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό σήμερα Τετάρτη 29 Μαρτίου, στην οδό Παπαποστόλου 9 (πρώην κατάστημα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ).

Από την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 η αγορά των Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών συσκευών στη Λαμία, αλλάζει σελίδα και μπαίνει σε μια νέα εποχή.

Με στόχο να καλύψουμε όλες τις ανάγκες των καταναλωτών προσφέρουμε, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας, μια μεγάλη γκάμα επώνυμων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, όπως τηλεοράσεις, ψυγεία, κουζίνες, πλυντήρια, κλιματιστικά, αλλά και smartphones, tablets, laptops και αξεσουάρ τεχνολογίας.

Στο νέο «Mega Euronics - Αναστασίου», της οδού Παπαποστόλου, μπορείτε ακόμη να βρείτε όλες τις απαραίτητες μικροσυσκευές για να εξοπλίσετε το χώρο σας, καθώς και είδη προσωπικής φροντίδας.

Το έμπειρο προσωπικό και η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο διασφαλίζουν την καλύτερη τιμή καθώς και την άμεση εξυπηρέτηση σας πριν και μετά την αγορά.

Ανοίγουμε σήμερα Τετάρτη από τις 9:00΄ το πρωί, μέχρι τις 9:00΄ το βράδυ και σας περιμένουμε και στο νέο μας χώρο με πολλές ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ στις ΤΙΜΕΣ !!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση