Το ΤΕΙ Στερεάς ανοίγει τα φτερά του - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017 08:14 Το ΤΕΙ Στερεάς ανοίγει τα φτερά του - ΒΙΝΤΕΟ

Νέες συνεργασίες και δράσεις ανακοίνωσε για το ΤΕΙ Στερεάς.

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Πέτρος Λάμψας όταν ανέλαβε την διοίκηση είχε μιλήσει για εξωστρέφεια και οι μέχρι τώρα κινήσεις δείχνουν ότι αυτό γίνεται πράξη.

Το πρωί της Τρίτης στο ΤΕΙ Στερεάς έγιναν δυο συναντήσεις, όπου ανακοινώθηκε η συνεργασία του ΤΕΙ με τα Παιδικά Χωριά SOS, καθώς επίσης και με τον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Παρνασσού.

Συνεργασία ΤΕΙ Στερεάς και Παιδικών Χωριών SOS

Σκοπός της συνάντησης αυτής είναι να υποστηριχθούν δράσεις για την κατάλληλη αντιμετώπιση των προβλημάτων  που αφορούν την οικογένεια, εκπαιδευτική βοήθεια στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δράσεις για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

Δείτε το βίντεο:

Κοινές δράσεις και με τον ΦΔΕΔ Παρνασσού

Ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας Πέτρος Λάμψας υποδέχθηκε χθες και την Πρόεδρο του Φορέα Διαχείρησης Εθνικού Δρυμού Παρνασσού, κ. Θέκλα Τσιτσώνη. Συζητήθηκε η έναρξη της συνεργασίας του Ιδρύματος με τον ΦΔΕΔ Παρνασσού.

Εθελοντικές δράσεις για την προστασία του δρυμού καθώς και η προσφορά θέσεων για πρακτική άσκηση των φοιτητών στον ΦΔΕΔ Παρνασσού είναι στα μελλοντικά σχέδια των δύο πλευρών για τη νέα αυτή συνεργασία.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από τις χθεσινές συναντήσεις στο ΤΕΙ Στερεάς...

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση