Λαμία: Σήμερα και αύριο δωρεάν workshop από τον κύριο λ /lambda/

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 09:17 Λαμία: Σήμερα και αύριο δωρεάν workshop από τον κύριο λ /lambda/

Ο άνθρωπος που δημιούργησε το ακριβότερο ελαιόλαδο του κόσμου έρχεται στην πόλη μας για ένα δωρεάν workshop που διοργανώνει το Επιμελητήριο Φθιώτιδας - Το workshop θα είναι διάρκειας 6 ωρών και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Απριλίου (17:30 – 20:30) & το Σάββατο 29 Απριλίου (10:00 – 13:00) στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας (Όθωνος 3, Λαμία). - Δείτε το πρόγραμμα.

Ο τίτλος του θέματος που διοργανώνει το Επιμελητήριο είναι «Απογείωσε την Προστιθέμενη Αξία του προϊόντος σου, στόχευσε στην παγκόσμια αγορά!» και εισηγητής είναι ο Γιώργος Κολιόπουλος, ο entrepreneur που δημιούργησε το λ /lambda/, το πρώτο πολυτελές ελαιόλαδο στον κόσμο (με παρουσία στα φημισμένα Harrods και Fortnum & Mason) και ιδρυτής της Speiron, της πρώτης Luxury Food εταιρίας στην Ελλάδα.

Δείτε ένα promo video της εκδήλωσης:

Δείτε τι είπε για τον κύριο λ /lambda/ και το workshop που διοργανώνει το Επιμελητήριο Φθιώτιδας ο πρόεδρος Αλέξανδρος Διαμαντάρας:

Γιατί αξίζει να τον ακούσουμε...

Τα τελευταία χρόνια γίνεται μια προσπάθεια για αύξηση των ελληνικών εξαγωγών. Οι ελληνικές επιχειρήσεις στοχεύουν στην αύξηση της παρουσίας τους στην παγκόσμια αγορά. Πώς θα γίνει, όμως, αυτό αν δεν δημιουργήσει πρώτα η ίδια η επιχείρηση προστιθέμενη αξία για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της; Και με ποιο τρόπο μπορεί κανείς να δημιουργήσει υψηλή Προστιθέμενη Αξία; Ποιες είναι οι τεχνικές και οι στρατηγικές;

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα αναλύεται πολύ απλά και εύληπτα ο τρόπος δημιουργίας Προστιθέμενης Αξίας (value added branding) με στόχο τη δημιουργία ισχυρών προϊόντων για την παγκόσμια αγορά. Κεντρικό θέμα του workshop: ο τρόπος να προσθέσεις υψηλή Προστιθέμενη Αξία στην ιδέα ή το προϊόν σου και να φτιάξεις ένα ισχυρό brand με στόχο την παγκόσμια αγορά.

Επιπρόσθετα, το workshop αυτό θα προσφέρει στους συμμετέχοντες την γνώση και την εμπειρία να διαχωρίζουν τον όρο packaging από τον όρο branding (στην Ελλάδα οι όροι αυτοί χρησιμοποιούνται εδώ και καιρό από πολλούς "ειδικούς" και έχουν κακοπάθει).



Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία λοιπόν που μας δίνει το Επιμελητήριο μέσα από αυτό το workshop να μάθουμε από πρώτο χέρι όλα αυτά που θέλουμε, αφού εισηγητής θα είναι ο κ. Γιώργος Κολλιόπουλος, ο entrepreneur που δημιούργησε το λ /lambda/, το πρώτο πολυτελές ελαιόλαδο στον κόσμο (με παρουσία στα φημισμένα Harrods και Fortnum & Mason) και ιδρυτής της Speiron, της πρώτης Luxury Food εταιρίας στην Ελλάδα. Ο εισηγητής είναι, επιπλέον, καταξιωμένος ομιλητής, business mentor και συγγραφέας για το Luxury Branding.

Το workshop θα είναι διάρκειας 6 ωρών και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Απριλίου (17:30 – 20:30) & το Σάββατο 29 Απριλίου (10:00 – 13:00) στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας (Όθωνος 3, Λαμία).

Για πληροφορίες σχετικά με το αναλυτικό πρόγραμμα, την αίτηση συμμετοχής, και περαιτέρω λεπτομέρειες επικοινωνήστε με τον κ. Χριστόφορο Παπαβασιλείου (τηλ. 2231022112, κιν. 6972927017, φαξ. 2231030985, e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Πρόγραμμα

1η ημέρα Παρασκευή 28 Απριλίου( 5:30–8:30 μ.μ.)

  • Εισήγηση Πρώτη - Ορίζοντας το ισχυρό brand

Αναλύονται τα χαρακτηριστικά κάθε ισχυρού/διαχρονικού brand (Όραμα, Ιδέα, Όνομα) και δίνονται παραδείγματα με εύληπτο τρόπο.

  • Εισήγηση Δεύτερη - Δημιουργώντας υψηλή Προστιθέμενη Αξία

Αναλύονται τα 4 Μυστικά Κλειδιά για τη δημιουργία υψηλής Προστιθέμενης Αξίας και δίνονται παραδείγματα για την κατανόησή τους.

  • Εισήγηση Τρίτη - Πώς κάνεις διαχρονικό management σε ένα brand υψηλής Προστιθέμενης Αξίας

Αναλύονται οι στρατηγικές τιμολόγησης και μη-έκπτωσης, επικοινωνίας, προώθησης, οι επεκτάσεις σε άλλα προϊόντα, καθώς και ο τρόπος εξαγωγών.

2η ημέρα Σάββατο 29 Απριλίου (10 –1 μ.μ.)

  • Workshop δημιουργίας ενός brand υψηλής Προστιθέμενης Αξίας

Με βάση τη γνώση που απέκτησαν την πρώτη μέρα, οι συμμετέχοντες χωρίζονται σε γκρουπ. Το κάθε γκρουπ δημιουργεί για πρακτική εξάσκηση ένα brand υψηλής Προστιθέμενης Αξίας, με την καθοδήγηση του εισηγητή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση