Κάτι νέο ήρθε στη Λαμία… Εσείς το ανακαλύψατε;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Απριλίου 2017 09:12 Κάτι νέο ήρθε στη Λαμία… Εσείς το ανακαλύψατε;

Ένα νέο κατάστημα ένδυσης άνοιξε τις πόρτες του στη Λαμία και συγκεκριμένα στην αρχή του πεζόδρομου της οδού Βύρωνος στην καρδιά της πόλης.

Πρόκειται για την εταιρεία ZARK, που αποτελεί μία εγχώρια δύναμη στο χώρο της μόδας ανδρικών και γυναικείων ρούχων από το 1981.

Σε ένα μοντέρνο, φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον 500τ.μ. το νεανικό κοινό της πόλης θα ενημερωθεί για τις τελευταίες τάσεις της μόδας και θα βρει ολοκληρωμένες προτάσεις σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για όλα τα γούστα και όλες τις περιστάσεις.

Ο πελάτης βρίσκεται στο επίκεντρο του επιχειρηματικού μοντέλου, το οποίο αποτελείται από το σχεδιασμό, την κατασκευή, τη διανομή και την πώληση μέσω του δικού της δικτύου λιανικής και χονδρικής πώλησης.

Κύριος στόχος της εταιρείας είναι να συνεχίσει να επενδύει στην ελληνική αγορά και να παραμένει πιστή στην υψηλή ποιότητα, στο χαμηλό κόστος και στο διαφοροποιημένο σχεδιασμό των προϊόντων της.

Η ZARK άνοιξε και σε περιμένει να τη γνωρίσεις....

ZARK Λαμίας
Βύρωνος 3 (πεζόδρομος)
Τηλ: 22310 47833

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση