DELEZAKISfurniture1954..... Elite Strom, νέα εποχή στη Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017 15:12 DELEZAKISfurniture1954..... Elite Strom, νέα εποχή στη Λαμία!

Νέο shop in shop της Elite Strom στην "DELEZAKIS furniture"

Τον κύκλο μιας νέας εποχής με πιο δυναμική παρουσία στην αγορά της Λαμίας και της ευρύτερης περιοχής για να καλύψουν και την πιο απαιτητική ανάγκη των καταναλωτών, ανοίγουν η Delezakis furniture και η Elite Strom.

Οι δύο πλευρές ανανεώνουν και επεκτείνουν την ήδη επιτυχημένη επταετή συνεργασία τους, με νέο shop in shop της δημοφιλούς εταιρείας στρωμάτων και προϊόντων ύπνου, στο 5 χιλ. Εθνικής Οδού Λαμίας - Αθηνών (παράδρομος Ανθήλης) στο υπερκατάστημα της εταιρίας DELEZAKIS furniture 1954.

Το νέο εγχείρημα, αποτελεί και την εδραίωση της εμπιστοσύνης της γνωστής εταιρείας στρωμάτων, συνδυάζοντας την αξιοπιστία της Delezakis furniture 1954 και την κορυφαία ποιότητα της Elite Strom.

Η Elite Strom δημιουργεί προϊόντα με προδιαγραφές που καλύπτουν τα υψηλότερα standards υγιεινής και διαθέτουν διεθνείς πιστοποιήσεις όπως την ACTIGARD, ενώ είναι και μέλος της ISPA, πιστοποιημένη με ISO 9001:2008.

Σήμερα, με ένα ισχυρό δίκτυο καταστημάτων, χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες και σημαντικές διεθνείς συνεργασίες όπως η ΤEMPUR η Stearns and Foster και η Sealy, η Elite Strom είναι μια από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρίες.

Σε μια εποχή που όλοι εστιάζουν στο κόστος, η Delezakis furniture 1954, επικεντρώνεται πρωτίστως στην αισθητική και την ποιότητα. 

Το όραμα να προσφέρει υψηλή αισθητική με εξαιρετική συνάρτηση ποιότητας και τιμής, δεν αφήνει περιθώρια για συμβιβασμούς.

Εδώ και 60 χρόνια η Delezakis furniture κατασκευάζει και εμπορεύεται έπιπλα που απευθύνονται σε απαιτητικούς ανθρώπους, αποκλειστικά και μόνο από τα καλύτερα υλικά.

Μπείτε στον ιδιαίτερο κόσμο της Delezakis furniture και της Elite Strom.

Δώστε στο όνειρα σας χρώμα και εξασφαλίστε την καλύτερη ποιότητα ύπνου!

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήσετε μαζί μας στα 22310 28002 και 6976 988 289 ή επισκεφθείτε την έκθεσή μας στο 5ο χλμ Λαμίας - Αθηνών (παράδρος Ανθήλης).

Ώρες λειτουργίας της Έκθεσης: 10:00 π.μ. - 3:00 μ.μ. και  6:00 μ.μ. - 9:00 μ.μ (απογεύματα που είναι ανοιχτά τα καταστήματα).

https://www.facebook.com/DelezakisFurniture1954

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση