Λαμία: Το αγαπημένο σας «Μανάβικο» τώρα ήρθε πιο κοντά σας!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Απριλίου 2017 23:02 Λαμία: Το αγαπημένο σας «Μανάβικο» τώρα ήρθε πιο κοντά σας!

Μας το ζητήσατε και το κάναμε. Από τον παραγωγό στην πόρτα σας και στις καλύτερες τιμές!!!

Τώρα το «Μανάβικο» ήρθε δίπλα σας, στο κέντρο της πόλης, στην οδό Καποδιστρίου 12, λίγο πιο κάτω από τα Δικαστήρια Λαμίας.

Ο λόγος για το μανάβικο που λειτουργεί χρόνια τώρα στα φανάρια της Νέας Μαγνησίας, στην ανατολική είσοδο της πόλης, που ειδικά τα καλοκαίρια έχει γίνει σημείο αναφοράς, για όλους τους Λαμιώτες και όχι μόνο.

Το δεύτερο κατάστημα λοιπόν για το «Μανάβικο» είναι γεγονός και έγινε από τους αδελφούς Παρδάλη για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση, ώστε να είναι καθημερινά πιο προσβάσιμο σε όλους εσάς που χρόνια τώρα εμπιστεύεστε τα εξαιρετικής ποιότητας φρούτα και λαχανικά, που διαθέτει.

Το «Μανάβικο» σας έχει και άλλα καλά νέα, αφού μπορεί να σας εξυπηρετεί και με delivery. Τώρα με ένα τηλεφώνημα στο 22310 50130 έρχονται άμεσα στο χώρο σας τα πιο φρέσκα φρούτα, λαχανικά, όσπρια, μπαχαρικά, βότανα και άλλα.

Για όσους δεν γνωρίζουν το «Μανάβικο» και τους ανθρώπους του, να σας πούμε ότι υπάρχει μια εμπειρία 60 ετών στην καλλιέργεια λαχανικών και την εμπορία φρούτων. Τώρα ουσιαστικά είναι στα χέρια της 3ης γενιάς της οικογένειας "Παρδάλη".

Στο «Μανάβικο» θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε φρούτα εποχής, αλλά και εξωτικά φρούτα, και φυσικά τα καλύτερα λαχανικά. Οι τιμές στα προϊόντα που διαθέτει το «Μανάβικο» είναι "άπαιχτες" και τα φρούτα του είναι τα πιο φρέσκα και τα πιο καλά, αφού οι ίδιοι τα επιλέγουν ένα - ένα από τους παραγωγούς για να τα φέρουν στην πόρτα σας.

Το «Μανάβικο» ακολουθεί το ωράριο καταστημάτων και τις ίδιες ώρες ισχύει και το 22310 50130 για το delivery.

facebook: Manaviko Lamia

Αυτό το Πάσχα έχεις το «Μανάβικο» δίπλα σου... Καλή Ανάσταση!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση